HISENSE SESTAVA KOLA - 7.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 01.10.2023

0

Po dlouhé době se našly týmy s nulou a to hned ve třech případech. I přes menší počet branek než v minulých kolech, ale nebyla o střelce nouze. Čtyřbrankovní střelci byli k vidění v Ledcích a na Roudné. V soutěži už je pak jen jeden stoprocentní tým a na opačném konci už není naopak žádný tým bez bodu.

BRANKÁŘ:

David Rýdl (Košutka) – S čistými konty se v tomto kole roztrhl pytel. Výběr ale padl na brankáře s jedním inkasovaným gólem. David Rýdl držel favorita ze Lhoty na uzdě a vychytal všechny pokusy ze hry a to hlavně za vyrovnaného stavu v první půli.

 

OBRANA:

Václav Motlík (Černice) – Po problémech na levé straně byl přesunut z pravého kraje obrany. Po přesunutí už nebezpečí nepřicházelo, protože své obranné souboje vyhrával a domácí hráči to na jeho straně měli těžké.

Adam Žák (Slovan) – Jednu branku dal a na druhou přihrál. Mimo to na své pozici vyhrál spoustu soubojů.

Martin Langmajer (Košutka) – Na jeho výkonu společně s brankářem obrana v neděli stála. Řídil jako nejzkušenější své mladší spoluhráče a jak je vidět, tak úspěšně.

Tomáš Havránek (Ledce)- Reprezentuje obranu Ledců, která nedostala ani jeden gól proti nebezpečné Letné. On sám k poctivé obranné práci ještě přidal vstřelenou branku.

 

ZÁLOHA:

Ladislav Stach (Union) – Potvrdil pověst střelce, dostával se do šancí, ale ani jeho dvě branky na body nestačily.

Pavel Vacek (Litice) – Má jako kapitán zásluhu na tom, že Litice podaly dobrý týmový výkon okořeněný třemi body. Navíc vstřelil možná definitivně rozhodující branku na 3:0.

Michal Votava (Rapid) – Chtěl hrát, chodil si pro balony a celkově z něj sršela aktivita. Podpořil snažení jeho týmu na zlomení nepříjemného Chotíkova.

Martin Hoffmann (Ledce) – Kapitola sama o sobě. Ve 49. minutě měl na svém kontě už čtyři branky. Vrcholem byla jeho trefa z poloviny hřiště.

 

 

ÚTOK:

David Blovský (Litice) – Vstřelil branku v prvním poločase a pro obranu soupeře byl nebezpečný svou zkušeností v osobních soubojích blízko vápna. 

Jan Titěra (Roudná) – Podobně jako v Ledcích i na Roudné to byl zápas především jednoho muže. Do branky Vochova se trefoval za domácí jen on a to čtyřikrát.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.10.2023 21:36 do 04.10.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.