HISENSE SESTAVA KOLA - 10.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024

Datum kola: 07.10.2023

0

Tato sestava kola bude trošičku jiná, a to proto, že jsme obdrželi několik nominací na brankářské výkony a my nechceme ukázat pouze na jednoho z nich, ale rovněž přiměřeně na výkony hráčů v poli. Proto se v aktuální sestavě kola objeví hned dvojice brankářů, kteří budou bojovat o vaše hlasy! Je zde ale také střelec hattricku nebo dvougólový útočník/stoper.

BRANKÁŘI:

David Strejc (Černice) - Proti Mýtu se činil a trenérem byl zvolen jednoznačně. I když jednu branku inkasoval, právě díky němu mohly Černice vybojovat tři body.

Jakub Vavrík (Vejprnice) - Třetí nula v řadě už není náhodou. Ve Lhotě to neměl vůbec jednoduché a jelikož umí hrát velmi dobře nohama a překopnout snad i celé hřiště, můžete ho najít v záložních řadách, kde bylo místečko.

Dále si v 10. kole velmi dobře vedli stříbrský Martin Pejřimovský a Jiří Liška z Rapidu, který nechytil pouze penaltu. Jedenáctka je ale bohužel omezená.

 

OBRANA:

Martin Brož (Petřín B) - V plzeňském derby se přes něj útok Rapidu těžko dostával a velmi aktivně podporoval i svůj útok.

Jakub Pavlík (Nýrsko) - V podstatě byl stále ve vzduchu, aby kryl jeden centr za druhým. Ale na zemi byl rovněž precizní a nula jde tentokrát i za ním.

Libor Rada (Vejprnice) - Věk nezastavíš... Ale u tohoto hráče to úplně neplatí. Zkušeností by mohl rozdávat a aktivitu by mu mohli závidět i o dvacet let mladší kluci.

Tomáš Voráček (Nepomuk) - Důrazný obránce zajistil Nepomuku bod, když se vyšponoval na rohový kop v 85. minutě zápasu.

 

ZÁLOHA:

vizte Jakub Vavrík

Miroslav Manowetz (Holýšov) - Možná se nějaký škraloup na výkonu našel, ale jeho aktivita a přehled na středu hřiště to jistě zastínily. 

Adrian Cirok (Chotíkov) - V utkání s Radnicemi byl bez statistických čísel, ale jeho strana hořela. Spolu s ním zahráli dobře kapitán Míka a trenér Kučera, takže nominace za tři hráče.

 

ÚTOK:

Huy Anh Tran (Kaznějov) - V souboji dvou exÁ třídových celků vsítil hattrick po třech standardních situacích. Bez debat.

Petr Kolesa (Chotíkov) - Byl přesně tam, kde měl být. Těžil z práce svých spoluhráčů, kterým pomáhat kvalitním podržením míče na hrotu do rozehrávky. Vstřelil dva góly.

Daniel Kasl (Stříbro) - Ještě nedávno stoper, nyní útočník. Možná si řekl o trvalý post, když dvěma góly do sítě Zruče pomohl k první výhře v sezóně.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.10.2023 09:00 do 11.10.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.