HISENSE SESTAVA PODZIMU - Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 15.11.2023

0

Podzimní část je za námi! Nyní tady máme sestavu podzimu, vy můžete vybrat hráče, který předváděl ty nejlepší výkony!

Brankář

Petr Chudý brankář Hlubiny držel od začátku svůj tým, předváděl skvělé výkony a i díky jemu Hlubina stoupala tabulkou nahorů a také nakonec bodově dotáhla Vítkovice!

 

Obránci

Martin Kočner kapitán Hlubiny předváděl povedené výkony a táhl svůj tým, nakonec Hlubina s jeho přispěním skončila na druhé pozici a bodově dotáhla první Vítkovice.

Lukáš Tydlačka kapitán Vítkovic předváděl doopravdy neuvěřitelné výkony, ve vzdušných soubojích neměl konkurenci a dá se říci, že převyšoval ligu.

Martin Leščák kapitán Ostravy-Jih byl zvolen už nejlepším hráčem týmu, není se čemu divit, zodpovědný přístup a zkušeným výkonem velmi pomohl svému týmu ke čtvrtému místu.

 

Záložníci

Dušan Socha záložník Slovanu společně s Lubošem Pilchem táhl ofenzívu svého týmu, nakonec skončil podzim s deseti góly na svém kontě!

Karel Klos záložník Markvartovic předváděl pravidelně skvělé výkony, celkově tento tým byl velkým překvapením v podzimní části a to nejen dobrým umístění, ale i zajímavými hráči. Karel v podzimní části vstřelil čtyři branky.

Jan Němec záložník Velké Polomi byl společně s Janem Rychlým nejlepší střelec svého týmu, svými výkony jednoznačně pomohl Polomi, hlavně díky jeho šesti brankám se Polom po špatném začátku zvedla a nakonec skončila šestá.

Nicolas Sýkora záložník Vítkovic byl velmi produktivní a byl nejlepším střelcem svého týmu, předváděl perfektní výkony i díky jemu skončily Vítkovice v tabulce po podzimní části první.

 

Útočníci

Luboš Pilch táhl ofenzívu Záblatí, s jedenácti brankami se stal nejlepším střelcem podzimní části, svými výkony patřil k nejlepším jménům ligy.

Jan Rychlý byl nejlepším střelcem svého týmu s devíti brankami, celkově byl taktéž výraznou postavou soutěže, jako už pravidelně se od něj dalo čekat, že bude produktivní a bude předvádět famózní výkony, to i přes špatné výkony, které Polom na začátku velmi trápili.

Ladislav Zápotočný byl společně s Lubošem Pilchem nejlepším střelcem ligy, taktéž s jedenácti brankami, přestože se Třebovice umístily na dvanáctem místě a celkově se trápily.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2023 20:00 do 20.01.2024 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.