HISENSE SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | Prachatice | III. třída, 2023-2024

Datum kola: 15.11.2023

0

Fotbalový podzim v prachatické okresní soutěži bavil. Pozici půlmistra získal Dub, kterého dohání strunkovické béčko. Následný bodový propad přináší na oplátku velice vyrovnaný zbytek tabulky, který nabídne rozhodně zajímavé jaro. Přinášíme vám tedy ideální jedenáctku podzimu!

Brankářský post nakonec z dvojice Václav Novák - Adam Kašpar získal strunkovický fantom, který několikrát dotáhl svůj tým k důležitému vítězství.

Obranou čtveřici ovládl za Dub Lukáš Vojta, konstantně dobré výkony podával v dresu Vlachova Březí Petr Jehlík, Strunkovice se mohly opřít o Romana Kašpara a Lažiště táhl Marcel Zelený, který z pozice obránce přidal rovnou sedm branek. 

Záložní řadu načíná letní posila Dubu Lukáš Balogh, která stihla za podzim devět branek. Záložní řadu Borové Lady řídil Jakub Čech a neuvěřitelných šestnáct branek nasázel do branky soupeřů Miroslav Kochma.

Útočná trojice přináší do sestavy podzimu gólové mašiny! Třináct branek si za Svatou Maří připsal Václav Vondrášek a tabulku střelců ovládl s jedenadvaceti góly Pavel Friš, bez kterého by Dub jen těžko nastřílel tolik branek. Poslední článkem sestavy je strunkovický rychlonožka Michal Jílek, jemuž napočítali do střelecké listiny šestnáct zásahů.

Vybrat ideální jedenáctku je opravdu náročné a mezi vyvolené se nedostal například zkušený David Vébr, nebo například Lukáš Humpolák. Deset branek stihl za Svatou Maří Stanislav Trojan, Horní Vltavici opět táhl David Tesař, v záložních řadách Dubu operoval Jaroslav Tesař a Březí se mohlo také spolehnout na Romana Laudu. Takto bychom mohli pokračovat až do zítřejšího rána, ale to nejpodstatnější bylo již řečeno. Nám nezbývá nic jiného než dodat, že o vítězi rozhodnete právě vy!

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2023 20:00 do 20.01.2024 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.