HISENSE SESTAVA KOLA - 15.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024

Datum kola: 11.11.2023

0

Vysoce ofenzivní jedenáctkou jsme zakončili podzimní tažení sezónou 2023/24. Hlasovat tak můžete pro více než 3 graficky znázorněné útočníky, nebo jednoho čistokrevného obránce ve výběru. Jaký výkon nakonec vyhraje, jen na vás!

Jakub Fořt se zejména ve druhém poločase činil a má na svých rukavicích několik zářezů za velmi dobré zákroky, které nakonec pomohly ke třem bodům. V defenzivní práci rovněž stabilně obstál Antonín Lavička, který vybojovanými míči navíc pomáhal týmu k rýchlým akcím na bránu.

 

Honza Vondráček byl na lajně v posledním zápase s Nýrskem k nezastavení a výrazně se podílel na konečném bodu. Proti němu nýrský Tomáš Vágner byl taky velmi důležitým článkem sestavy. Jeden gól vstřelil, zařídil penaltu a přihrával u třetí branky.

 

Radek Kraus podal opět velmi povedený výkon, který korunoval brankou a pomohl k výhře nad Chotíkovem. Jen o pár kilometrů dál vstřelil David Csambal hned dva góly ve šlágru kola a zařídil výhru Vejprnic nad Rapidem.

 

Na tachovsku zářila nepomucká dvojice Kašpar - Viktora, která si dohromady připsala 5 gólů. A v Černicích se utkání vydařilo Marku Müllerovi, jenž přispěl k remíze se Lhotou pěknou brankou.

 

V Plzni si Petřín poradil ve druhém poločase s Mýtem, kdy dva góly zaznamenal Jan Treml a stejný počet gólů, navíc během 6 minut, vstřelil zručský Adam Boháč.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.11.2023 18:15 do 15.11.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.