HISENSE SESTAVA KOLA - 16.kolo MSFL , 2023-2024

Datum kola: 19.11.2023

0

Je tady sestava posledního 16. kola podzimu. Dostali se do ní ti hráči, kteří v tomto kole předvedli nejlepší výkony a na vás je nyní, aby jste vybrali toho, kdo se stane hráčem kola!

Brankář

Marek Kalina brankář Zlínska si proti Hlučínu připsal čisté konto a pomohl svému týmu k výhře 1:0. Zlínsko navíc díky této výhře poskočilo na 3 místo v tabulce.

 

Obránci

Filip Smrčka kapitán a obránce Blanska dovedl svůj tým k výhře nad Uničovem 4:1. Blansko v posledních dvou utkání podzimu porazilo první Karvinou a čtvrtý Uničov, dá se počítat, že na jaře výkony Blanska budou stoupat.

Selmir Pidro bosenský obránce také podpořil rezervu Zlína a to hlavně v defenzivě, kde se povedlo Zlínu udržet čisté konto.

Marek Bielan obránce Karviné si v zápase proti Znojmu připsal jednu branku, čímž upravil na konečných 3:0 pro Karvinou a karvinští tudíž v posledním kole získali všechny body a končí podzim na první místě!

Matěj Madleňák i slovenský obránce ve službách Baníku, tentokrát šel vypomoct rezervě, předvedl velmi povedený výkon, Baníku se nakonec doma povedlo zachránit alespoň bod.

 

Záložníci

Tomáš Hykel záložník Frýdku Místku předvedl proti Baníku skvělý výkon a vstřelil branku na 0:1, nakonec Frýdek na Bazalech remizoval 1:1.

Filip Kaloč defenzivní záložník naskočil do zápasu za rezervu Baníku a v druhém poločase vyrovnal na konečných 1:1, Baník remizoval a skončil podzim na 2. Místě za Karvinou, ale má stejný počet bodů.

Adam Jasenský záložník Hranic táhl svůj tým za výhrou nad rezervou Slovácka, když se postaral o obě branky a Hranice slavily výhru 2:1.

Kahuan Vinicius devatenáctiletý brazilský záložník proti Znojmu zaznamenal dvě branky, čímž potvrdil svou podzimní formu, když si v 16 zápasech připsal 7 gólů.

 

Útočníci

Filip Žák útočník Zlína tentokrát nastoupil za rezervu Zlína a dotáhl svůj tým k jednoznačné výhře 0:3 nad Startem Brno, když vstřelil dvě branky.

Ruslan Roziev uzbecký útočník ve službách Hodonínu rozhodl velmi emotivní derby proti Uherskému Brodu.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.11.2023 20:47 do 22.11.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.