HISENSE SESTAVA PODZIMU - MSFL , 2023-2024

Datum kola: 15.11.2023

0

Podzimní část je za námi a nyní tu máme sestavu podzimu. Na vás je nyní, aby jste vybrali toho, kdo předvedl v první půlce sezóny nejlepší výkon a stane se hráčem podzimu!

Brankář

Radovan Murin brankář Hlučína táhl svůj tým k lepším výsledkům a díky jeho výkonům mohl Hlučín stoupat výše v tabulce. Prajzaci sami nakonec skončili na 6 místě tabulky.

 

Obránci

Marko Kilibarda obránce Znojma táhl defenzivu svého týmu celý podzim předváděl skvělé výkony a přidal k tomu ještě šest branek! Pětadvacetiletý srbský obránce je jedním z několika skvělých zahraničích hráčů ve službách Znojma, který převyšuje MSFL ligu.

Zdeněk Říha obránce a kapitán ostravského Baníku dotáhl svůj tým na druhou příčku v podzimní části, kde se Baník dělí prakticky o první příčku s Karvinou. Zdeněk už má zkušenost i s nejvyšší ligou a celkově zodpovědná práce v defenzivě to je něco, co mu je nejbližší!

Marek Bielan teprve čtyřiadvacetiletý obránce Karviné zaznamenal v podzimní části dvě branky, předváděl pravidelně skvělé výkony a byl jednou z hlavních postav karvinské jízdy, i díky něj Karviná skončila první o skóre před Baníkem Ostrava.

Oleksandr Pernatskyi ukrajinský obránce a kapitán ve službách Zlínska zkušenými výkony dotáhl svůj celek na třetí místo tabulky, ke svým výkonům přidal i tři branky! K tomu všemu nechyběl ani minutu!

 

Záložníci

Kahuan Vinicius brazilský záložník Karviné byl hlavním strůjcem perfektní ofenzívy Karviné, když se sám postaral o sedm branek svého týmu.

Jakub Drozd záložník ostravského Baníku předváděl pravidelně skvělé výkony i díky jim dostává prostor v tréninku s A týmem Baníku. Celkově si dvacetiletý Jakub Drozd připsal pět branek.

Reteno Elekana gabonský záložník pomohl výrazně ostravskému celku, když si připsal 5 branek. Sedmadvacetiletý záložník svými zkušenostmi a velmi dobrými výkony výrazně napomáhal Baníku, především svým driblingem velmi vynikal.

 

Útočníci

Tomáš Komenda útočník Uničovu táhl ofenzívu svého týmu, když nastřílel jedenáct branek a stal se druhým nejlepším střelcem podzimní části.

Martin Holek čtyřiatřicetiletý útočník ve službách Hodonínu se společně s týmem Pavola Švantnera svezl na výborné vlně, když předváděl velmi slušné výkony vstřelil sedm branek.

David Kašpárek sedmadvacetiletý útočník Zlínska byl jedním z ofenzivních koní svého celku, když zaznamenal v podzimní části sedm branek.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.11.2023 16:48 do 20.01.2024 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.