HISENSE SESTAVA PODZIMU - Divize A, 2023-2024

Datum kola: 05.12.2023

0

Zvolte nejlepšího hráče podzimní části divizní skupiny A.

Filip Hinterholzinger - Byl klíčovým mužem Mariánských Lázní, kteří po podzimu vévodí celé divizní skupině A. Na svého gólmana se mohli ve městě léčivých pramenů spolehnout v každém utkání, kdy byl schopný parádním zákrokem zneškodnit tutovku soupeře.

 

Teodoro Ielitro - Elegantní krajní bek dokáže kromě obranných povinností i dobře podpořit útok. Technický vybavený obránce navíc vládne i ve vzduchu, jen málokdo s ním vyhraje vzdušný souboj.

 

Daniel Krlička - Zkušený hráč ostřílený zápasy ve vyšších soutěží je hlavní oporou Sokolova, který se po pádu z vyšší soutěže postupně aklimatizoval v divizi a patří k předním celkům soutěže.

 

Patrik Klich - Petřín po volnějším rozjezdu následně najel na vítěznou vlnu a postupně se posunul až na druhé místo. Bez svého obránce si trenér Radek Vodrážka jen těžko dokázal představit základní sestavu.

 

Pavel Kořínek - Nováček z Tachova se s koncem podzimu aklimatizoval v divizi. Na pravé straně se mohl spolehnout na svého wingbeka, který dokázal svými rychlými výpady i dobře podpořit útoku. Prosadil se i střelecky.

 

Lukáš Vostárek - Jednadvacetiletý hořovický záložník prošel mládežnickými celky plzeňské Viktorie a zahrál si i třetí ligu. Šikovný záložník pravidelně vytváří šance svým spoluhráčům, ve větším rozletu ho sráží slabší koncovka.

 

Jan Mojdl - Zkušený ofenzivní záložník Komárova táhl na podzim svůj tým, vstřelil i šest branek. Před více než deseti lety si zahrál i první ligu za Příbram, desítky zápasů odehrál i ve třetí lize.

 

David Bálek - Katovický rychlonohý záložník či útočník vstřelil na podzim čtyři branky a celkově patřil k nejnebezpečnějším hráčům svého týmu.

 

Filip Vaněk - Krajnímu záložníkovi Soběslavi to na podzim střelecky pálilo, když se trefil hned jedenáctkrát. Jihočechy střelecky táhl společně s Janem Vítovcem.

 

Filip Votava - Nováček soutěže z Jindřichova Hradec se mohl v útoku spolehnout na svého kanonýra. Během podzimu se sice jihočeský kanonýr zranil a pak už nepodával takové výkony, i tak ale vsítil dvanáct branek.

 

Antonín Presl - Zkušený ofenzivní hráč prošel plzeňskou Viktorií a dlouhou dobu hrál i druhou nejvyšší osutěž. Své zkušenosti naplno zúročuje i v Klatovech. Jediné, co hatí jeho ofenzivní myšlenky, jsou častá zranění.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.12.2023 07:19 do 20.01.2024 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.