HISENSE SESTAVA KOLA - 17.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024

Datum kola: 09.03.2024

0

První jarní kolo je za námi a zde je ideální jedenáctka, kterou jsme spolu s trenéry dali dohromady. Ač spousta zápasů byla ovlivněna týmovými výkony, i některé individuality se našly. A zde je jejich výčet.

BRANKÁŘ:

Miroslav Zach (Holýšov) - Jeho tým sice hrál proti poslednímu celku tabulky, o to více byl ale tento zápas důležitý. V jiných případech totiž favorité prohráli, zato Zach svůj tým podržel a pro trenéra byl jasnou volbou.

 

OBRANA:

Stanislav Rous (H. Bříza) - Sice už ve 13. minutě jeho tým prohrával 0:2, zvedl se a právě o něj se mohli spoluhráči na stoperu opřít. Přesvědčivý výkon na cestě za srovnáním.

Matěj Kouřil (Vejprnice) - Byl to právě Matěj, který v Horní Bříze dvakrát skóroval v úvodu zápasu.

Patrik Bořík (Chotíkov) - Ač jeho spoluhráč v útoku byl u třech vstřelených branek, kouč ukázal na mladého obránce, který plnil jeho pokyny a zasloužil se o minimum šancí soupeře.

 

ZÁLOHA:

Jaroslav Linhart (Černice) - Zkušená opora týmu. Vedl Černice za důležitým a málokým čekaným vítěstvím proti Nýrsku.

Jan Esterka (Radnice) - Éťa měl střeleckou... Nejprve svým centrem byl u první branky a druhou sám vstřelil. V dalších mu překážela branková konstrukce.

Josef Motyčák (Zruč) - I Zruč uhrála nečekané vítězství, navíc s čistým kontem. Rapidu vstřelila dvě branky a jednu z nich zaznamenal aktivní Motyčák.

Anton Salabai (Nepomuk) - Zimní posila Nepomuku o sobě dala hned na úvod vědět precizními asistencemi. Nahrál na dva góly.

Lukáš Kotěšovec (Petřín B) - Vyléčil zranění a na hřiště se do ostrého zápasu vrátil právě včas. Pomohl dvěma brankami rozstřílet Kaznějov.

 

ÚTOK:

Miroslav Lopata (Chotíkov) - Míru nemůžeme v anketě opomenout, i když dávat góly je jeho standard. Byl u všech tří vstřelených gólů Chotíkova, které znamenaly tři body.

Josef Hájek (Petřín B) - Jediný hattrick víkendu vstřelil ještě před jeho začátkem, v pátek, petřínský mladík. Pepa byl součástí něčeho, na co tým pod vedením trenéra Pitlíka bude chtít rychle zapomenout.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.03.2024 19:14 do 13.03.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.