HISENSE SESTAVA KOLA - 17.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 24.03.2024

0

Dlouhá zimní pauza skončila o víkendu i městskému přeboru. O překvapení se postaral Union, který přemohl lídra ze Lhoty. Jinak papírové předpoklady příliš nelhaly. Mimo známých jmen svými výkony zaujalo spoustu nováčků, konkrétně z Litic, Ledců nebo Unionu.

BRANKÁŘ:

Josef Parlásek (Litice) – V zimě přišel ze Starého Plzence a mimo trenérských ukázal v úvodu utkání i brankářské kvality.

 

OBRANA:

Pavel Kratochvíl (Roudná) – Připsal si z postu stopera dvě asistence ze dvou centrů ze standardních situací, když v obou případech našly hlavu jeho spoluhráčů. 

Lukáš Janka (Ledce) – Nováček v dresu Ledců se uvedl vyrovnávací brankou. Mimo to se snažil o odrážení útoků nebezpečného Slovanu.

Adam Janda (Union) – Další nový hráč. V zápase se Lhotou byla na postu defenzivního záložníka jeho prací především obrana a tu zvládal velmi dobře.

 

ZÁLOHA:

David Tobrman (Smíchov) – Nastartoval svými dvěma góly obrat proti Hradišti. Jeho druhá trefa byla nakonec vítězná.

Martin Hoffmann (Ledce) – Při výhře Ledců už klasika. Tentokrát dal v těžkém zápase se Slovanem vítěznou branku a pak přidal z penalty pojistku.

Matěj Ranš (Roudná) – Bylo ho plné hřiště. Kdyby se měřily naběhané metry, patřil by v neděli k nejlepším na hřišti, navíc se dostával i do zakončení.

Michal Bačkovský (Smíchov) – Do utkání nastoupil z lavičky. Za druhý poločas stihl podobně jako jeho spoluhráč Tobrman dvě trefy.

Vojtěch Vránek – Chotíkov nedal svou kůži lacino a byl to právě Vránek, kdo vstřelil třetí a pro utkání zlomovou branku.

 

ÚTOK:

Ladislav Stach (Union) – Se svým kolegou Červeňákem lídrovi tabulky tuze zatápěli. Pro Stacha hovoří i přes neproměněnou penaltu dvě branky, z nichž druhá byla vítězná.

Miroslav Čupalka (Rapid) – Rapid se ve Vochově dlouho střelecky trápil. Na to se už nemohl dívat nestárnoucí Čupalka, který zařídil hostům tři body.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.03.2024 21:43 do 27.03.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.