HISENSE SESTAVA KOLA - 20.kolo MSFL , 2023-2024

Datum kola: 24.03.2024

0

20. Kolo je za námi a je tu sestava 20. Kola! Nyní je na vás, aby jste hlasovali pro svého favorita, který se stane hráčem 20. kola!

Brankář

Adam Jágrik - třiadvacetiletý brankář, který v Rosicích je na hostování z Jihlavy předvedl skvělý výkon korunovaný čistým kontem a i díky jeho výkonu Rosice porazily Brod 4:0.

 

Obránci 

Samuel Ferreira Da Silva - devatenáctiletý brazilský obránce ve službách Baníku se prosadil podruhé v řadě, jeho branka ale na výhru nestačila a Baník si odvezl jenom bod.

Michal Bednář - osmadvacetiletý obránce ve službách Bohunic předvedl velmi zkušený výkon a pomohl svému týmu k výhře nad Zlínskem a svému brankáři k čistému kontu.

Patrik Kulíšek - opět jako kapitán dovedl dvacetiletý obránce svůj tým k vítězství, Zlín porazil Znojmo 1:0, přestože Zlín hrál od první půle s červenou kartou.

Nik Trcek - dvacetiletý slovinský obránce se podepsal svým velmi dobrým výkonem pod výhru Karviné nad Frýdlantem 2:1.

 

Záložníci

David Moučka - čtyřiadvacetiletý záložník odehrál teprve své třetí utkání za Rosice, kde hostuje z Vyškova, proti Uherskému Brodu se dokázal prosadit hned dvakrát!

Adam Dunda - sedmadvacetiletý slovenský záložník se prosadil v prvním poločase proti Frýdku-Místku, nakonec sice jeho branka na vítězství nestačila, přesto předvedl velmi slušný výkon.

Šimon Studený - devatenáctiletý záložník, který je v Blansku na hostování z Prostějova se dokázal prosadit proti Hlučínu, když ve 25. minutě srovnal stav utkání, nakonec jeho tým Hlučín porazil 4:1.

 

Útočníci

Zviad Natchkebia - čtyřiadvacetiletý gruzínský útočník ve službách Zlína se prosadil proti Znojmu a nakonec jeho branka byla jedinou brankou zápasu, tudíž byla i vítěznou. Ve svém prvním utkání za rezervu Zlína se tudíž Zviad hned dokázal prosadit.

Matyáš Molitorisz - jednadvacetiletý útočník přišel do hry ve druhé půli, po třiceti minutách hry dokázal svým gólem srovnat stav utkání. Karviná nakonec utkání vyhrála 2:1.

Jakub Rolinc - jednatřicetiletý útočník ve službách Hranic se výrazně podepsal pod výhru nad Startem Brno, když vstřelil dvě branky. Hranice nakonec vyhrály 3:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.03.2024 08:47 do 27.03.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.