HISENSE SESTAVA KOLA - 20.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024

Datum kola: 30.03.2024

0

Pět remíz v jednom hracím kole, to tu ještě nebylo! Výběry hráčů tedy byly o to složitější a i díky ne moc přesvědčivým výkonům několika celků, které sice bodový zisk zaznamenaly, nebylo ani od trenérů hlášeno moc nominací. My si přesto poradili a zde je ideální jedenáctka uzavírající druhou třetinu odehraného krajského přeboru.

BRANKÁŘ:

Tomáš Spěváček (Radnice) - Tomáš se po třech letech v krajském přeboru dočkal čistého konta a v Nepomuku, i přes ne moc pohledný oboustranný fotbal, tomu napomohl lapením důležitých střel i centrů do šestnáctky. Sice neatraktivní brankářská bilance, přesto za sebou má s týmem spoustu získaných bodů a v Nepomuku přidal další z nich.

 

OBRANA:

Stanislav Rous (Horní Bříza) - Zajistil svému týmu bod vstřelenou brankou a v zadních řadách podal opět kvalitní výkon.

Karel Führbacher (Černice) - Ostřílený kapitán z Černic, kterému pro tento zápas dáváme kapitánskou pásku i my, dvěma góly ze standardních situací zařídil nečekaný bod z plzeňským Rapidem.

Michal Prais (Chotíkov) - Vstřelil typického "šatňáka", aby pomohl nastartovat gólostroj ve Stříbře ve druhé půli.

 

ZÁLOHA:

Michal Provod (Petřín B) - Zkušený záložník převážně divizního áčka ukázal v zápase se Lhotou své kvality. Dvěma brankami potvrdil pro lídra tabulky tři body.

Marek Majerčík (Vejprnice) - Našel si po čtvrt hodině hry centr z levé strany a vstřelil jediný gól zápasu. Jinak na středu pole odvedl vynikající výkon.

Ondřej Mašek (Zruč) - Vysoký středopolař se postaral asistencí o jedinou branku svého mužstva, zároveň vyhrával spoustu hlavičkových soubojů.

Kašpar Klepal (Chotíkov) - Připsal si dvě asistence za poločas strávený na hřišti. I za ním jde vysoká výhra ve Stříbře.

 

ÚTOK:

Radek Kokoška (Holýšov) - V útoku byl aktivní a pomohl alespoň k remíze, když neuspěl se spoluhráči v koncovce za tři body.

Tomáš Pekník (Košutka) - Velmi brzy poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Jen škoda, že nepřidal další gól, mohlo se slavit více než jeden bod.

Lukáš Filipec (Kaznějov) - Ač trenér v tomto utkání neměl žádnou preferenci, ukázali jsme na hráče, který sice nějakou další šanci spálil, ale jedním gólem alespoň pomohl k bodu v derby.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.04.2024 21:28 do 03.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.