HISENSE SESTAVA KOLA - 22.kolo MSFL , 2023-2024

Datum kola: 07.04.2024

0

22. kole je za námi, nyní vám přinášíme sestavu kola, ve které jsou hráči, kteří předvedli velmi nadstandardní výkony a na vás je nyní, aby jste ze sestavy kola vybrali toho nejlepšího!

Brankář

Kryštof Lasák - Sedmadvacetiletý frýdecký brankář skvělým výkonem pomohl svému týmu k cennému vítězství a k tomu všemu zaznamenal také čisté konto!

 

Obránci

Marko Kilibarda - Pětadvacetiletý srbský obránce vstřelil jedinou a vítěznou branku v utkání proti Zlínu. Marko přišel před začátkem jarní části do rezervy Baníku Ostrava z týmu SC Znojmo, ve kterém předváděl skvělé výkony a udělal dojem na vedení Baníku.

Michal Velner – Dvaatřicetiletý kapitán Frýdku předvedl velmi solidní výkon a dovedl svůj tým k vítězství nad Uničovem, celkově obrana Frýdku předvedla velmi dobrý výkon.

Rafael Viegas – Třicetiletý brazilský obránce vstřelil vítěznou branku v utkání proti Startu Brno.

Diogo Bessa - Pětadvacetiletý portugalský obránce svou brankou srovnal utkání se Startem Brno, jeho tým nakonec vyhrál 3:1.

 

Záložníci

Emmanuel Ayaosi - Devatenáctiletý nigerijský záložník se dvakrát prosadil proti Hodonínu, přestože nakonec rezerva Karviné remizovala 4:4, tak předvedl tento nigerijský mladíček velmi povedený výkon.

Adam Gorčica – Dvaadvacetiletý záložník, který je ve Frýdku-Místku na hostování z Opavy se dokázal prosadit proti Uničovu a prolomit tak čekání frýdeckých na tří bodový zisk.

Ondřej Moučka – Skvělý výkon předvedl také třiadvacetiletý záložník Hlučína, který v utkání proti Uherskému Brodu zaznamenal dvě trefy a výrazně se tak podepsal pod výhru prajzáků 4:2.

Ondřej Vintr – Šestadvacetiletý záložník, který přestoupil do Zlínska před startem jarní části z Vyškova se prosadil v utkání proti Hranicím a jeho tým nakonec dokázal vyhrát 2:1.

 

Útočníci

Tibor Jager – Dvacetiletý útočník zaznamenal svou první branku v sezóně, ke které nakonec přidal i druhou trefu a i díky jeho skvělému výkonu Hodonín s Karvinou remizoval 4:4.

David Kratochvíla – Jednadvacetiletý útočník zaznamenal svůj nejlepší zápas v sezóně, když zaznemanal proti Frýdlantu nad Ostravicí hattrick a dokázal proměnit i penaltu. Rezerva Slovácka díky tomu vyhrála 4:0

 

 

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.04.2024 13:14 do 10.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.