HISENSE SESTAVA KOLA - 21.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 06.04.2024

0

Máme tu novou SESTAVU KOLA!

Tentokrát jsme byli znovu svědky spousty skvělých výkonů. Pouze jedenáct hráčů se ale probojovalo do naší nejlepší sestavy, aby v ní svedli souboj o hráče kola.

Komu dáte svůj hlas vy?

Jako první v naší sestavě kola figuruje brankář Poplštein, který byl jistě rád za výsledek svého celku proti Kralupům. Odehrál celý zápas a byl tak svědkem hned čtyř zásahů jeho týmu, který převálcoval svého soupeře a potvrdil tak svou aktuální dominanci nad soutěží, ve které zatím na jaře vždy bodoval. Poplštein sám odehrál nejlepší zápas sezóny, gratulujeme.

Druhým členem sestavy je Žďánský z Rakovníka, který byl u důležitého zápasu svého celku s Kladnem. Proti soupeři zaznamenal jednu branku a skvělý výkon, kterým napomohl lídrovi k tíženým třem bodům proti nevyzpytatelnému klubu.

Dalším článkem v sestavě je Rajnoch, obránce z Jíloviště, který se svým klubem rozdílem dvou branek porazil outsidera z Nelahozevsi. Proti soupeří odehrál skvělý zápas a nasměroval svůj klub k důležité výhře v cestě za lepšími příčkami, když vstřelil třetí, pojišťující gól

Dále tu máme hráče z Příbrami, Slepičku. Ten se opět zapsal do tabulky střelců proti statečným Kralupům a napomohl tak Spartaku k podstatné výhře v dalším utkání jarní části. Postaral se o velmi dobrý výkon a jako kapitán dovedl klub k dalším cenným bodům. Opět na hřišti ukázal kvalitu a pečlivost.

Pojďme se podívat na další hráče. Walter se svým Jílovištěm konečně naplno bodoval, konkrétně proti Nelahozevsi. Walter se proti soupeři trefil hned dvakrát a hlavně díky němu si domácí celek došel pro tížené tři body.

Jeník z Příbrami ukázal výborný herní projev v zápase proti Kralupům. Předvedl opravdu ukázkový, všestranný výkon, kterým nasměroval Spartak k velmi důležité výhře v cestě tabulkou. Jeho gól se ukázal jako decisivní, protože právě díky němu dosáhl klub na bodový zisk proti celku z třetí příčky.

Janoušek z Kosoře rozhodl utkání proti Klecanům. Prokázal skvělou kvalitu obohacenou o tříbodový zisk jeho celku. Hlavně díky němu tedy domácí získali důležité tři body.

Dále tu máme hráče Slaného, Herčíka, který dvěma góly pomohl svému klubu v zápase proti Voticím. Jeho branky z úvodu utkání se ve výsledku ukázaly jako velmi podatatné a Slaný si tak převážně díky nim zvládlo udržet naději na stabilní umístění v tabulce. Důležitý zásah.

Hrdinou se stal Šahini z druhých Tuchoměřic, jehož srovnávací gól zajistil klubu důležutý bod v cestě za titulem. Pro nejproduktivnějšího hráče Tuchoměřic to byl další zásah, který již v úvodu poločasu doplnil o gól druhý. Opět na hřišti ukázal kvalitu a pečlivost.

Hájek, útočník z Berouna, rozhodl utkání proti Podlesí poté, co vstřelil první i druhý gól Berouna a poslal svůj celek do vedení, na které už soupeř nedokázal dostatečně zareagovat. Jeho tým se díky jeho zásahům drží na úctyhodné příčce v tabulce.

Posledním členem naší sestavy kola je Bohatý z Rakovníka, který předvedl proti Kladnu velmi nadstandartní výkon. Kromě dvěma gólům, kterými zajistil klubu tři body, předvedl další skvělý útočný výkon. Gratulujeme, převážně k posunu na osamocené první místo tabulky!

 

Přiložené fotografie jsou od Julie Kecmanové, ze zdroje FB Jinočany a Jindřicha Jagera.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.04.2024 12:23 do 10.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.