HISENSE SESTAVA KOLA - 19.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 20.04.2024

0

Zde je jedenáctka fotbalistů, kteří předvedli v 19.kole výborný výkon a odměnou jim budiž nominace do Sestavy kola. Koho z nich si vyberete a dáte mu svůj hlas? Hlasujte až do středečních 12:00, poté bude vyhlášen Hráč kola, který bude zařazen do slosování o atraktivní ceny od společnosti HISENSE.

David Jiran (TJ Sokol Chvojenec) - Kvalitní, vyrovnanou dvojicí brankářů disponují v Chvojenci, tentokrát chytal David a byl jistotou. Co šlo, pochytal, jen penalta mu prošla za záda.

Lukáš Johanides (TJ Sokol Roveň) - Poctivý, pracovitý defenzivní výkon vylepšil jednou asistencí na gól.

Josef Balog (TJ Sokol Újezd) - Po delší pauze naskočil do sestavy Újezdu a hned se prezentoval kvalitním, jistým výkonem na stoperu. Škoda, že nehraje častěji...

Marek Strnad (SK Holice "B") - V Holicích byla v kurzu vždy kvalitní defenzivní činnost, Mikulovice se prosazovaly velmi ztěžka i díky kvalitnímu výkonu krajního beka Marka Strnada.

Martin Skutil (TJ Sokol Chvojenec) - Chvojenci se zápas v Mateřově dařil už od prvních minut, k vítězství ho nasměroval brzký gól rychlonohého krajního záložníka, který se pohyboval s jistotou na velmi širokém prostoru a byl velkým nebezpečím pro obranu soupeře.

Jan Robovský (SK Pardubičky "B") - Zápas s Ostřešany mu náramně sedl stejně jako celému mladému mužstvu Pardubiček. Výborný výkon ve středu pole zvýraznil jedním přesným zásahem.

Jakub Vanžura (SK Křičeň) - Kapitán svého týmu je aktuálně ve výtečné formě. I soupeři sportovně uznali, že střed pole ve druhé půli měl svého krále. Navíc jeho proslov v poločase přinesl obrat nepříznivě se vyvíjejícího zápasu s Újezdem.

Daniel Orts (Titanic Srch) - Jeden z nejmladších v sestavě Titanicu skvěle zapadl do sehraného stroje a svůj výborný výkon v Dříteči korunoval dvěma góly.

Adam Troják (SK Pardubičky "B") - Do sítě Ostřešan vstřelil hattrick a i když to bylo spíše o štěstí, tak je i umění stát na správném místě.

Tomáš Rolinek (Titanic Srch) - Hraje možná v životní formě a sází jeden gól za druhým. Do sítě Dříteče nasměroval hned čtyři.

Milan Machatý (TJ Sokol Roveň) - S Rohoznicí to byl jeho zápas, který rozhodl svým hattrickem. Pro Roveň v nejvyšší čas.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.04.2024 20:37 do 24.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.