SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 05.09.2015

0

Třetí kolo Okresní přeboru přineslo hokejové góly díky kterým se do nominací dostali především hráči z předních linií a hráči, kteří dokázali střelit více jak dvě branky za utkání. Pojďme se tedy podívat na střelce tohoto týdne a hlasovat pro toho nejlepšího hráče.

Koch Bedřich (SK Olympie Rakovník)- Opět vychytaná nula na kontě napomahla k nominaci na brankáře kola. Bedřich Koch předvádí v dresu Olympie Rakovník neuvěřitelné zákroky, nominaci si právem tedy zaslouží.

 

Václav Eck (SK Olympie Rakovník) - Třetí utkání a opět bez ztráty čistého skóre. Již předchozí zápas ho spoluhráči označili jako nejlepšího hráče na hřišti a ani tentokrát je nestárnoucí Eck nezklamal. Nula na konci zápasu je vždy skvěle odvedenou prací obrany a také brankáře.

 

Číhař Jakub (Sk Olympie Rakovník) - Poslední nominace pro tým SK Olympie Rakovník patří vynikajícímu Číhařovi. Další čtyři branky si mohl Jakub připsat do své střelecké tabulky a sedmi brankami si šlape na paty s Tomášem Vodrážkou.

 

Vodrážka Tomáš (PO Olešná) - Již zmíněný Vodrážka si vysloužil nominaci za tři vstřelené góly. Je tak opět právem nominován na hráče kola.

 

Plaček Jan (SK Rakovník) - Dalším ,,hattrickářem" tohoto kola je Plaček J., který potrápil tým ČL Kolešovice a vstřelil tři ze sedmi padlých branek.

 

Brda David (FC Jesenice) - Tři branky si také na své konto připsal hárč David Brda z týmu FC Jesenice a dostává se tak poprvé do sestavy kola.

 

Králička Petr (SK Senomaty) - Jednoznačně nejlepším hráčem z týmu SK Senomaty a dvě vstřelené branky do sítě Kněževse nominovalo Králičku do sestavy třetího kola.

 

Holeček Petr (FK Kněževes) - V 90.minutě rozhodl o konečném výsledku a zajistil svému týmu tři body.

 

Kutílek Martin (FK Kněževes) - Dobře odehráný zápas a dvě vsítěné branky katapultovaly druhého hráče z Kněževse do sestavy kola.

 

Bechner Denis Scott (FK Hředle) - I přesto, že neproměnil penaltový kop, odehrál velmi pěkný zápas a vstřelil první branku utkání.

 

Jelínek Jan (SK Lišany)- Z útoku musel být přesunut do středu, kde dokázal zamezit dalšímu zvyšování skóre. Díky Jelínkovi se Lišany zvedli o sto procent a dokázali s Jesenicí držet krok.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.