SESTAVA KOLA - 7.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 04.10.2015

0

V sestavě 7. kola se opět objevuje veterán Rambousek, který ve III. třídě řádí a opět se mu podařilo vstřelit hattrick. Pozadu ovšem nezůstal krnecký Vízek, kterému se v zápase s Nemyslovicemi podařilo skórovat dokonce čtyřikrát. Stane se hráčem kola jeden z těchto snajprů, nebo to nakonec bude úplně někdo jiný? Neváhejte a dejte hlas svému favoritovi!

Jan Vávra (Sokol Struhy) - Zaskakující gólman za Matyáska podal proti Ledcům skvělý výkon, chytil penaltu, předvedl několik dalších velmi dobrých zákroků a poprávu byl zvolen hráčem zápasu.

Jaroslav Martinec (SK Skalsko) - Zkušený obrance byl zejména v prvním poločase dobrým příkladem pro mladé hráče. Jeho výkon byl velmi dobrý a nechyběla mu obětavost, důraz, ani fotbalovost.

Bedřich Müller (SK Strašnov) - S tímto obráncem v sestavě podal Strašnov dobrý výkon a Žerčicím nedovolil skórovat a zdramatizovat tím průběh zápasu, který domácí nakonec vyhráli jasně 3:0.

Libor Dlask (Sokol Pěčice) - Obránci Pěčic se podařilo skórovat v zápase se Skalskem, když svou brankou snížil stav na 1:2 a vykřesal tak jiskričku naděje pro svůj tým. Pěčicím už se ale vyrovnat nepodařilo.

Anton Kovanič (SK Ledce) - Svou brankou otevřel skóre utkání v zajímavém zápase ve Struhách. Už v 5. minutě se radoval z gólu, Ledce ale vedení neudržely a zápas nakonec skončil remízou 2:2.

Josef Firický (FK Krnsko) - Dvěma góly se podílel na vysoké výhře Krnska nad Nemyslovicemi. Přidal se tak ke čtyřgoulovému Vízkovi a pouze tyto dva hráči stačili na šest branek.

Jiří Doležal (Kropáčova Vrutice) - Jednou brankou přispěl k vysokému vítězství Vrutice nad Horkami. Navíc to byla první branka a hned v 8. minutě, čímž brzy srazil odhodlání hostů sebrat Vrutici první body.

Jakub Vocásek (SK Skalsko) - Prolomil dvouzápasové čekání na gól Skalska. To se v koncovce hodně trápí a právě tento mladík vstřelil první branku v utkání s Pěčicemi. Střelou mezi nohama obránce tak postavil základní kámen k výhře domácích.

Martin Sháněl (SK Strašnov) - Měl výrazný podíl na výhře Strašnova nad Žerčicemi. Podařilo se mu vstřelit dvě branky a zvyšoval tak skóre nejdříve na 2:0 a následně i na 3:0.

Rostislav Rambousek (Kropáčova Vrutice) - Veterán, který panuje tabulce střelců ve III. třídě měl opět nabito ostrými. V domácím zápase s Horkami se mu podařilo vstřelit hattrick a podílel se tak na polovině všech branek Vrutice.

Václav Vízek (FK Krnsko) - Útočník Krnska měl lví podíl na vysoké výhře Krnska. To sice nezačalo vůbec dobře a po čtyřech minutách již prohrávalo 0:2, pak ale začal řádit Vízek a jeho gólový účet se zastavil na čísle čtyři.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.