SESTAVA KOLA - 7.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 03.10.2015

0

Mnoho zajímavých momentů a tentokrát i dostatek gólů přineslo další - již sedmé - kolo soutěže. Nechyběly ani emoce a sporné momenty a chybět nebude ani tradiční sestava kola. Tady je:

Jiří Zamazal (Klíčany) - Brankářská dvojka Klíčan, která musela naskočit do zápasu proti prvním Ovčárům již v prvním poločase kvůli zranění kolegy Bezkočky. Zamazal si vedl znamenitě a udržel nulu!

 

Tomáš Kopejska (Kostelec) - Labský Kostelec přivezl z Byšic bod, ale spokojen určitě není. Mohl totiž vstřelit zásluhou Kopejsky vítěznou branku, rozhodčí ale míč za čarou neviděl.

 

Pavel Kadlec (Byšice) - Kdo jiný by se měl v obraně objevovat, než hráči týmů, které udržely čisté konto. Z Byšic byl vybrán zkušený kapitán Kadlec, který i přesto, že se herně nedařilo, nedovolil soupeři skórovat.

 

Karel Kozma (Kosmonosy) - Poměrně pohodový zápas proti poslednímu Lužci odehrály Kosmonosy. Zaútočit si tak mohli i stopeři, což Kozma dokázal dokonale a po pěkné akci vstřelil branku.

 

Petr Vynikal (DBSK) - Výborný výkon ani krásný vstřelený gól kapitána DBSK tentokrát na body nestačil. Proti byli fotbalisté Staré Boleslavi, kteří zvítězili gólem v závěru.

 

Jakub Jiskra (Řepín) - Dvoubrankový střelec Řepína v důležitém souboji týmů, které nemají bodů na rozdávání. Řepín nakonec v hokejové přestřelce zvítězil v Bakově 3:4.

 

Tomáš Buldra (Klíčany) - Středopolař Klíčan, jehož pěkná branka zpoza vápna navýšila vedení už na 2:0. Tento náskok domácí do konce zápasu ještě nevýšili a zaslouženě vyhráli.

 

Bolek Staněk (Stará Boleslav) - Střídající hrdina Slavoje, který 5 minut před koncem převážil výsledek vyrovnaného utkání v Dolním Bousově na stranu hostů.

 

Matouš Kubelka (Kosmonosy) - Neúnavný bojovník na hrotu útoku Kosmonos se po střeleckém trápení a mnoha zahozených šancích konečně trefil. Volejme sláva a tři dny se radujme!

 

Martin Lukeš (Pěčice) - Další bojovník na hrotu útoku. S obránci Mělníka podstoupil mnoho tvrdých soubojů a dokázal udržet spoustu míčů. Svůj výkon korunoval dvěma brankami!

 

Petr Voštiar (Záryby) - Útočníkům se v tomto kole dařilo a dalším příkladem je zárybský Voštiar. Ten sice sám gól nevstřelil, ale asistence a vybojovaná penalta mluví za vše.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.