SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

Nejlepší jedenáctka desátého kola je laděná velmi ofenzivně. Zkušení zadáci by si jistě ve třech poradili, pokud ne, mají za zády vynikajícího Řepku, který opět v brance čaroval. Kdo bude váš favorit? Hlasujte až do středečního poledne.

Zdeněk Řepka (brankář Lišany): V nedělním zápase mezi Lišany a Lány kralovali oba brankáři, ale Zdeněk byl o kousek lepší než jeho kolega Luboš Novák. Nejen, že opět ve hře působil velmi jistě, což dokazuje jeho přesná rozehrávka nohou, ale chytil tři pokutové kopy a svůj s jistotou proměnil.

 

Jan Melč (obránce Janov): Skoro každý zápas patří stoper Janova k nejlepším hráčům v týmu. Potvrdil to i na Olympii, kde odvracel statečně celý první poločas jeden míč za druhým.

 

Martin Němec (obránce Olympie): Prvních deset minut se sice hledal, ale pak se rozehrál jako pán. Nastoupil s defenzivními úkoly ve středu zálohy, ale jeho místo je o post vzadu. Na první gól Rakovníka se hodně nadřel, celou akci nakonec vymyslel a druhou branku po rohu dal sám nekompromisní ranou ze zadní tyče.

 

Miroslav Chládek (obránce Lišany): Poločas nastoupil ve středu, poločas na stoperu. Na obou postech prokázal univerzálnost, a i když dohrával s bolestmi, nevypustil jediný souboj. Navíc otevřel skóre první brankou.

 

Kryštof Loula (záložník Zavidov): Branku sice nedal, ale byl nejlepší na hřišti. Bojoval, hrál agresivně a dostával se do šancí.

 

David Franěk (záložník Pavlíkov): David se v sestavě kola objevuje poprvé. V domácím zápase proti Olešné se stal nahrávačem, ale i gólovým hráčem. Ukázkově vymetl z přímého volného kopu šibenici.

 

Kamil Hrubý (záložník Kněževes): Ve svých jedenačtyřiceti letech patří k nejstarším hráčům kádru, pral se o každý balón, o každý metr, bojoval a nevypustil žádný souboj. V první minutě trefil břevno, ve druhém poločase vsítil kontaktní branku. Na noze měl v závěru i vyrovnání, ale pokus byl zablokován.

 

Stanislav Rous (záložník Olympie): Standa toho opět spoustu oběhal, tentokrát hodně efektivně. Každý jeho úprk po lajně byl nebezpečný, spoluhráčům připravoval gólové přihrávky, z jedné branka nakonec padla.

 

Michal Reichl (útočník Lány): Velmi útočně laděný hráč, kterému je jedno, proti komu hraje. Dokáže se prosadit i proti výborným bekům. Z týmu Lán byl jeden z nejaktivnějších a každá jeho šance smrděla gólem. Je podepsán pod srovnávací brankou v Lišanech.

 

Jakub Vávra (útočník Senomaty): První a druhou branku do sítě Jesenice dal on. Navíc po dvou minutách za sebou. V sestavě kola vidíme Jakuba poněkolikáté, což je důkaz toho, že má formu jako bejk. Senomaty zvítězily 4:0, což je velké překvapení…

 

Josef Vejvoda (útočník Lužná): Nejmladší člen uzavírá nejlepší jedenáctku. Sedmnáctiletý luženský Sparťan pořádně zatápěl rakovnické obraně, která jeho kontry těžko hasila. V šesté a pětaosmdesáté minutě byl k nezastavení, to dal góly. Na třetí Fronkovi nahrál. Díky jeho umu musel předčasně do sprch Vydra, který si pomohl nedovoleně. Lužná vzala SKR prvenství.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.