SESTAVA KOLA - 18.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 02.04.2016

0

V souboji celků z popředí tabulky udolaly Suché Lazce Stěbořice. Jakartovice díky Urbanovi zvítězily nad Malými Hošticemi. Kobeřice vydolovaly cenný bod z Vávrovic. Slavia Opava si celkem s přehledem poradila s Hradcem. V neděli ztratily všechny tři body Litultovice ve Vřesině. Poslední Chlebičov si připsal první tři body v soutěži, když porazil Bělou. Budišov měl skvělý vstup do utkání, když vedl o tři branky. Pustá Polom však na začátku druhé půle vstřelila dvě rychle branky a zápas zdramatizovala. Budišov si však vítězství vzít nenechal. 

Brankář: Michal Janech (Jakartovice) -V brance si skvělými zákroky vysloužil nominaci Michal Janech.

Obrana: Jakub Štencek (Vávrovice), Aleš Rončka (Vřesina), Jan Frank (Opava), František Seifried (Chlebičov B) - Do obrany jsme nominovali vávrovického Jakuba Štencka. Skvěle dirigoval obranu Vřesiny zkušený Aleš Rončka. František Seifried přispěl svým výkonem k prvnímu bodovému zisku svého týmu v této sezóně. Obranu doplňuje Jan Frank.

Záloha: Marek Kozelský (Pustá Polom B), Pavel Hlawenka (Kobeřice B), Ondřej Haas (Litultovice), Filip Balda (Suché Lazce) - V záloze máme dvougólové střelce Ondřeje Haase a Filipa Baldu. Doplňují je tahoun Kobeřic Pavel Hlawenka a Pustopolomský Marek Kozelský. 

Útok: Radoslav Urban (Jakartovice), Aleš Levák (Budišov n. B.) Útočnou vozbu tvoří autor hattricku jakartovický Radoslav Urban a budišovský Aleš Levák.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.04.2016 12:00 do 06.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.