SESTAVA KOLA - 15.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 02.04.2016

0

15. kolo přineslo několik jednoznačných výsledků, ale také pořádná dramata. Máme i tříbrankového střelce, kterým se stal Jakub Jiskra, který třemi góly zatížil konto Lužce. Pojďme ocenit ty nejlepší hráče tohoto kola...

Pavel Chaloupka (Ovčáry) - Výsledek 4:0 si jako náš expert předpověděl a také si ho vychytal. V několika šancích soupeře to totiž vůbec neměl jednoduché!

 

Lukáš Pečeňa (Klíčany) - Záryby sice byly nepříjemným soupeřem, domácí Klíčany ale zápas zvládly s grácií. Důležitým prvkem jejich hry byl také krajní obránce Pečeňa.

 

Jan Studený (Ovčáry) - Dát dva góly během dvou minut, to se jen tak nepodaří. Zvláště, když hrajete stopera! Tady ale máme jasný důkaz, že i takové případy existují.

 

Karel Kozma (Kosmonosy) - Kosmonosy dokázaly zvítězit v Byšicích a svůj gólový i herní podíl na tom má Karel Kozma, který si v obraně počínal suverénně a navíc byl nebezpečný před brankou soupeře.

 

Marek Koštíř, Jakub Kasal (DBSK) - Mladé pušky ze záložní řady Dolního Bousova budou dělat problémy nejednomu soupeři. Tentokrát se o tom přesvědčily Neratovice B, kterým tito dva nasázeli dohromady tři branky.

 

Jakub Jiskra, Martin Veselý (Mělník) - Další dvojice hráčů jednoho klubu. Mělník nasázel pět branek a koho jiného vybrat, než jejich střelce? Ano, čtete správně...tito dva obstarali všech pět gólů.

 

Petr Hájek (Klíčany) - A aby toho nebylo málo, i Petr Hájek se do sítě svého soupeře ze Záryb trefil dvakrát a už poněkolikáté je tak členem našeho výběru.

 

Martin Lukeš (Pěčice) - Někdy se zkrátka nedaří a musí se to zlomit bojovností - a přesně to se povedlo Pěčicím v Bakově. Hosté i přes nepříliš přesvědčivý výkon dokázali v závěru díky důrazu svého útočníka Lukeše vyrovnat a nakonec zvítězit po penaltách.

 

Václav Šmejkal (Stará Boleslav) - Kapitán Slavoje se vyznamenal! Vstřelil totiž obě branky svého týmu, které i díky neproměněné penaltě soupeře stačily na těsnou výhru 2:1.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.04.2016 12:00 do 06.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.