SESTAVA KOLA - 16.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

Zaváhání obou největších favoritů vyneslo na první místo tabulky po 16. kole Kosmonosy. I tento tým má v dnešní sestavě kola zastoupení, pochopitelně je ale výběr mnohem širší. Pojďme se na něj podívat...

Kamil Polman (Kostelec) - Labský Kostelec dokázal v derby zabrat, na čemž má velkou zásluhu i jeho gólman Polman. Ten za svá záda nepustil ani jediný míč a body tak zůstaly doma.

 

Lukáš Bláha (Bakov) - Bakovští srdnatě odolávali nájezdům favorizovaných Kosmonos. Nakonec sice neodolali, ocenění si ale i tak zaslouží jejich pevná defenziva v čele se zkušeným Bláhou.

 

František Valentin (Záryby) - Záryby potěšily na domácím hřišti své fanoušky pěkným výkonem a vítězstvím, na čemž se dvěma brankami podílel také František Valentin.

 

Martin Kučaba (Lužec) - Lužecká defenziva tentokrát neinkasovala, a tak domácím stačil jediný gól na zisk plného počtu bodů. O ten se zasloužil také Martin Kučaba, jehož hlavička byla základem gólového úspěchu.

 

Václav Demeter (Neratovice B) - První zápas tohoto 15 letého ofenzivního hráče v kategorii mužů a hned vítězství nad velkým favoritem. Takhle si svůj start představuje asi každý...

 

Jakub Jiskra (Mělník) - Již podruhé v řadě můžete hlasovat pro tohoto mělnického hráče. Statistiky totiž hovoří jasně: 2 zápasy - 5 branek.

 

Pavel Král (Pěčice) - Vynikající výkon uprostřed zálohy korunoval finální přihrávkou na jediný gól svého týmu v zápase. Ten nakonec skončil remízou a v penaltovém rozstřelu se Pěčice radovaly.

 

Jiří Žaba (Mělník) - Mělníku se na jaře daří a v tomto kole potupil Řepín šesti brankami. Dvě z nich dokázal vsítit rychlonohý záložník či útočník Jiří Žaba.

 

Jaroslav Kmoch (Byšice) - Tohle bude hodně hořká nominace. Kmoch sice vstřelil dvě branky, bohužel ale šlo pouze o korekci rozhodnutého stavu 4:0 pro Záryby.

 

Lukáš Pazderka (Kostelec) - Již v první minutě zápasu prolomili fotbalisté Kostelce svou střeleckou smůlu. Zasloužil se o to právě tento útočník domácího týmu.

 

Matouš Kubelka (Kosmonosy) - S Kubelkovou rychlostí měla obrana Bakova velké problémy. A ačkoli branku tentokrát nevstřelil, svou pracovitostí si nominaci rozhodně zaslouží.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.