SESTAVA KOLA - 14.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

První jarní kolo je minulostí a vy se můžete podívat na sestavu 14. kola III.B třídy. Figurují v ní zástupci z Kropáčovy Vrutice, která si suverénním způsobem poradila s Pěčicemi, ale můžeme zde najít například i třígólového Vízka z Krnska. Na celou sestavu kola se se můžete podívat níže.



Lukáš Miler
(Kropáčova Vrutice) - Rýchlá náhrada za Manžela se osvědčila a gólman v brance Vrutice podal spolehlivý výkon a opět udržel nulu pro svůj tým. Vrutice tak za dvanáct zápasů dostala pouhých pět branek

Jan Sobalík (FK Krnsko) - Kapitán týmu dovedl Krnsko k vítězství na hřišti nepříjemného Skalska. Hosté se nezalekli ani dvougólové ztráty a nakonec třemi brankami otočili nepříznivý vývoj zápasu.

Lukáš Rovenský
 (Kropáčova Vrutice) - Další stabilní člen obrany Vrutice, která pracuje celou sezonu na jedničku. Ani v Pěčicích neinkasovala a zásluhu na tom měl právě i Rovenský.

Pavel Matuna (SK Strašnov) - Nová tvář ve strašnovském dresu zažila povedenou premiéru. Jeho tým vyhrál přesvědčivě 5:1 a Matuna jako stoper dovolil domácím skórovat pouze jedinkrát.


Lukáš Bahník (Horky nad Jizerou) - Záložník Horek rozhodl o tom, že tři body zůstanou doma. V 90. minutě rozvlnil síť za žerčickým gólmanem a rozhodl tak celý zápas.

Petr Blažek (SK Ledce) - Dva góly kapitána týmu rozhodly o tom, že si Ledce odvážejí z Nemyslovic plný počet bodů. Nejprve Blažek otevřel skóre utkání a v druhém poločase zvyšoval vedení na 3:0.

Lukáš Černý (Kropáčova Vrutice) - Kapitán Vrutice si připsal hezký gól , kdy se prezentoval střelou ze střední vzdálenosti do šibenice. Celý jeho tým utkání v Pěčicích zvládl a po zásluze vyhrál 6:0.

Jan Votruba (FK Zdětín) - Další kapitán v naší sestavě kola. Celý zápas byl pro obranu Struh velmi nebezpečný a kromě nastřelené tyče se také mohl radovat z branky, kterou zvyšoval na 3:0.

Václav Vízek (FK Krnsko) - Další gólové odpoledne střelce Vízka znamenal transport všech bodů do Krnska, které si ve vyrovnaném zápase nakonec poradilo na hřišti Skalska.

Aleš Rychtera (SK Strašnov) - Zkušený snajpr Strašnova otevřel jabkenickou obranu a v první čtvrthodině zápasu jí nasázel dvě branky. Poté hrál Strašnov i nadále s chutí a nakonec si připsal vítězství 5:1.

Tomáš Čakrt (Kropáčova Vrutice) - Dvoubrankový hráč Vrutice v zápase s Pěčicemi opět prokázal pověst střelce a dobrou spolupráci s veteránem Rambouskem. Opět ho tedy neminula nominace do sestavy kola, ve které už jednou celé hlasování vyhrál.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.04.2016 09:51 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.