SESTAVA KOLA - 18.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 07.05.2016

0

V sestavě 17. kola se objevují tři hráči Bakova, který perfektně zvládl zápas v Řepově a odrazil se ode dna tabulky. Další tři zástupce má sestava kola z Doubravy, která si s chutí zastřílela a porazila Bělou poměrem 8:3. Na celou sestavu kola se můžete podívat právě teď a nezapomínejte hlasovat pro svého favorita! Anketa je otevřená až do středečního poledne.


Tomáš Louda (Bakov nad Jizerou) - Gólman Bakova udržel čisté konto v Řepově a pomohl tak navýšit akcie bakovské rezervy ve III. třídě.

Tomáš Král (Klášter) - Obrana pod jeho velením šlapala proti Nové Vsi bezchybně a svým výkonem tak pomohl Klášteru k zisku důležitých tří bodů za přesvědčivé vítězství 5:0.

Daniel Šimíček (Doubrava) - Obránce Doubravy společně se svými spoluhráči sice dovolil Bělé třikrát skórovat, jenže samotný lídr tabulky vstřelil osm branek a jednu z nich má na starosti právě Šimíček.

Jaroslav Smetana (Bakov nad Jizerou) - Udržená nula a čtyři branky na kontě soupeře. To byl výsledek Bakova v Řepově a Smetana jako člen obrany se hlavně díky udržené nule dostal do sestavy kola.  

Petr Koťátko
(Doubrava) - Záložník Doubravy zvyšoval svým gólem na 2:0. Doubrava nakonec vyhrála vysoko 8:3 a opět se tak přiblížila vytouženému postupu do okresu.
 
Michal Kühnel
(Bakov) - Perfektně provedeným přímákem přímo do šibenice a proměněnou penaltou se výraznou měrou podepsal pod důležité vítězství rezervy Bakova na hřišti Řepova.

Jan Podzimek (Kosmonosy) - Věkem ještě dorostenec vstřelil dva důležité góly v zápase s Březnem. Ten první znamenal snížení na 1:2 a druhou brankou poslal svůj celek do vedení, které už Kosmonosy nepustily.

Martin Pálka (Doubrava) - V zápase s Bělou se doubravskému záložníkovi podařilo vstřelit hattrick a byl tak jedním ze základních stavebních kamenů při výhře 8:3.   

Michal Šolc
(Dolní Bousov) - Raketový vstup do utkání pro zkušeného útočníka. Na hřiště se dostal ve 23. minutě a po půlhodině hracího času už měl na svém kontě dvě vstřelené branky. I díky němu si tak Bousov připsal čtvrté vítězství v řadě.

David Boško (Sporting) - Potřetí za pět kol se dostává Boško do sestavy kola. Svým výkonem a hlavně dvěma góly si o nominaci opět hlasitě řekl. Svým výkonem tak pomohl Sportingu ke zvládnutí derby proti SKP.  

Lukáš Koudelka
(Březno) - Jeho branka znamenala první branku v utkání s Kosmonosy. Březno nakonec o svůj náskok přišlo a prohrálo, Koudelka ovšem o nominaci do sestavy kola nepřišel.



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.05.2016 16:13 do 11.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.