SESTAVA KOLA - 20.kolo Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 08.05.2016

0

20. kolo ve fotbalové I.B třídě je minulostí. Kdo všechno se ve skupině A dostal mezi nejlepších 11 hráčů? Hlasujte pro svého favorita již nyní až do středečního poledne!

V brance nemůže chybět Vojtěch Burian z Tisé. I když hraje na postu obránce, "záskok" zvládl skvěle a doslova vygumoval všechny benešovské střelce. Petr Fousek z Chuderova dal v Chabařovicích jednu branku a nastartoval obrat hostů, kteří vyhráli 5:4. Vlastimil Riedel přispěl k výhře Horního Podluží asistencí na první trefu Bandase. Marcel Němec po zranění dirigoval obranu Unionu a založil třetí branku. V záloze je Martin Pajer z Unčína, který snesl přísnější měřítko. Heřmanovský Petr Líbal vstřelil proti Trmicím vítěznou trefu. Dobkovický Radek Štol odehrál parádní zápas. Jeden gól dal, na první přihrál. Dobrý výkon! Dobré vystoupení má za sebou Bohuslav Bezouška, který pomohl Union první brankou do sítě Soběchleb. Do útoku jsme nominovali hned tři hráče. Nejlepší střelec Dobkovic Daniel Příhonský nasázel do sítě Unčína hattrick! Další hattrick pak nastřílel chabařovický Jan Čisár, Slovanu to ale na body nestačilo. A dvakrát se do černého trefil útočník Unionu Peter Očipka.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.05.2016 00:54 do 11.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.