SESTAVA KOLA - 19.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 14.05.2016

0

Další kolo III.A třídy přineslo například derby Bakova a Bělé, ve kterém byli úspěšnější fotbalisté Bakova, kteří zvítězili 6:0 a tři z jejich hráčů se dostali do sestavy kola. Nominace do sestavy neunikla ani dvoum hráčům Sportingu, který si na Astonce poradil s Klášterem vysoko 7:3. Na celou sestavu kola se můžete podívat právě teď. Neváhejte a dejte hlas svému favoritovi.


Martin Moc
(Nová Ves) - Dlouho držel gólman svého celku nadějný výsledek proti Bousovu, ovšem nakonec i on kapituloval a Nová Ves prohrála 1:4. I tak si ale místo v sestavě kola zaslouží.

Martin Sedlák (Sporting) - Sváteční střelec se podílel jednou brankou na vysokém vítězství Sportingu v zápase s Klášterem. Sporting tak dělá mílové kroky, které ho posunují k záchraně soutěže.

Lukáš Honzák (Sokol Řepov) - Kapitán dovedl Řepov k možná trochu překvapivému vítězství na hřišti Kosmonos. Řídil obranu, dovolil domácím pouze jednu vstřelenou branku a navíc sám otevřel skóre po rohovém kopu už v 8. minutě utkání.

Vladimír Sedláček (Bakov nad Jizerou) - Opět se gólově prosadil zkušený obránce Bakova, navíc se k tomu musí přičíst udržená nula a výsledek je jasný - nominace do sestavy kola.

Michal Zemenčík (SKP Mladá Boleslav) - Záložník SKP dal dvě branky v těžkém zápase se Březnem. Nejprve dával ve skluzu na 2:0, poté přidal zřejmě rozhodující branku na 3:1 po samostatném úniku.

Ondřej Janouš (Nová Ves) - Jeden z mála aktivních hráčů Nové Vsi, který se snažil něco udělat v zápase s Bousovem. Branku sice vstřelil, i tak ale Ranka nakonec odjížděla poražena.

Marek Vít (Jizeran Doubrava) - Doubravský fotbalista dal vstřelil dvě branky Jivině. Nejprve otevíral skóre v 5. minutě zápasu, poté těsně před poločasem zvyšoval již na 4:1. Díky němu a také díky prohře Kosmonos už je Doubrava jednou nohou v okresním přeboru.

Tomáš Vitmajer (Bakov nad Jizerou) - Poslední zápasy se bakovský mladík prezentuje dobrou formou a v derby proti Bělé pod Bezdězem opět vstřelil dvě branky. Jeho branky znamenaly zvýšení skóre na 2:0 a 4:0.

Lukáš Knespl (Sporting) - Útočník Sportingu pomohl svému týmu k vysokému vítězství 7:3 hattrickem a hlasitě si tak řekl o místo v sestavě kola, kde tentokrát vystřídal svého parťáka Boška.

Jiří Antoš (Klášter) - Jeho celek sice dostal sedm branek na Astonce proti Sportingu, ovšem úkolem útočníka je gól vstřelit a Antošovi se to povedlo hned dvakrát.

Michal Louda (Bakov nad Jizerou) - Útočník Bakova dokonal kanonádu v derby s Bělou a posledními dvěma góly v utkání tak rozhodl o tom, že si Bělá odvezla domů kanára.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2016 11:11 do 18.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.