SESTAVA KOLA - 20.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 21.05.2016

0

V sestavě 20. kola figurují hned dva veterání Strašnova, kteří se statečně prali a vybojovali bod v Kropáčově Vrutici. Mimo jiné v sestavě figurují i dva zástupci Horek, které na své půdě zvládly zápas se Struhy, nebo dva zástupci Zdětína, který otočil zápas v Pěčicích. Na celou sestavu kola se můžete podívat právě teď.


Zdeněk Manžel
(Kropáčova Vrutice) - I přes dvě inkasované branky podal Zdeněk dobrý výkon a minimálně dvěma dalšími dobrými zákroky nedovolil první prohru svého celku v sezoně.


Pavel Honzátko (Zdětín) - Obránce Zdětína, který sice inkasoval hned v 1. minutě utkání, ovšem po celý zbytek zápasu pracovala jeho defenziva dobře a i proto si nakonec připsal vítězství 4:1.


Milan Krejčík
- Další (čtyřiačtiřicetiletý) veterán nastoupil poprvé na jaře v základní sestavě a v roli šéfa obrany se mu podařilo téměř stoprocentně vygumovat rychlé domácí útočníky.

 

Petr Zeman - Teprve šestnáctiletý obránce Horek si vedl dobře a společně s dalšími kolegy v obraně povolil Struhám jen jednu branku.

 

Patrik Bagdáň -  skoro třiačtyřicetiletý brankář, který se do sestavy vrátil teprve před dvěma týdny po téměř roční přestávce zaviněné zraněním a operací kolene, musel v nouzi nastoupit na pozici pravého záložníka. Podal heroický výkon, nevypustil jediný souboj a jako správný záložník stíhal jak bránit, tak podporovat útok.

 

Petr Vonášek (Nemyslovice) - Velmi důležitá postava zápasu Nemyslovic s Jabkenicemi. Petr devět minut před koncem strhnul gólem na 2:1 tři body na stranu Nemyslovic.

 

Jiří Těšínský (Zdětín) - Dvě branky Těšínského pomohly Zdětínu k otočení zápasu v Pěčicích, kde nakonec hosté vyhráli 4:1 a připsali si tak další jarní výhru.

 

Radek Pýcha (Skalsko) - Brankou deset minut před koncem tento mladý hráč zachránil pro svůj celek bod za konečnou remízu 2:2.

 

Tomáš Kamler (Ledce) - útočník Ledec byl jednou z hlavních postav zápasu s Krnskem. Podařilo se mu vstřelit dvě branky a jeho celek tak bral tři body za výhru 3:1.

 

Libor Cepka (Horky) - Šutér Horek v 70. minutě výstavním gólem z více než 30 metrů vstřelil vítěznou branku proti Struhám a hodně se tak zasloužil o důležité vítězství.

 

Petr Plachý (Žerčice) - Útočník Žerčic se postaral o dobrý vstup do zápasu a už ve 4. minutě zápasu se Skalskem skóroval. I díky němu tak Žerčice získaly alespoň bod.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.05.2016 09:02 do 25.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.