SESTAVA KOLA - 24.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

Událostí kola je vybojované vítězství Kosmonos na hřišti Staré Boleslavy, které Kosmonoské výrazně přiblížilo k postupu. Zajímavý výsledek se zrodil také na Řepíně, kde domácí fotbalisté vůbec nezvládli přímý souboj o záchranu a podlehli Lužci 1:5. Výrazné individuality uplynulého kola jsou oceněny nominací do ideální sestavy.

Pavel Bárta, Lukáš Temiak (Labský Kostelec) - Kostelec si po dlouhé sérii bez bodu připsal alespoň remízu v zápase s Neratovicemi, za což si od nás vysloužil dvě nominace do sestavy kola.

 

Michal Šimáček, Matouš Kubelka (Kosmonosy) - Kosmonosy udělaly výrazný krok k postupu a oceněni jsou oba úspěšní střelci.

 

Jaroslav Uher, Martin Kučaba (Lužec) - Lužec v závěru sezóny neuvěřitelným způsobem pookřál, což dokumentoval i v posledním zápase na Řepíně, kde nasázel bůra.

 

Zdeněk Malík (Klíčany) - Klíčany zvládly těžké utání v Pěčicích, na čemž se jednou brankou podílel i obránce Malík.

 

Matouš Novák (DBSK) - Obránce Dolního Bousova taktéž brankou přispěl k obratu v zápase proti Byšicím, který nakonec pro jeho tým skončil výhrou 3:1.

 

Martin Veselý (Mělník) - V neuvěřitelné herní i střelecké formě se v jarní části sezóny nachází záložník Mělníka Veselý, jehož branka stačila na hubené vítězství 1:0 nad Bakovem.

 

Bohuslav Mareček (Záryby) - Záryby sice nakonec na body v Ovčárech nedosáhly, přispěly ale také svým dílem k pěknému fotbalovému zážitku. Střídající Bohuslav Mareček vstřelil pěknou branku zpoza vápna.

 

Radek Miřatský (Ovčáry) - Zkušený střelec se do sítě Záryb prosadil dvakrát a má tak hlavní podíl na výhře 4:3.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2016 09:52 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.