FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

Hned trojčlenné zastoupení si vysloužil vítěz soutěže z Kosmonos. Na nejlepšího hráče sezóny je nominován defenzivní trojlístek. Brankáře Michala Hošťálka (25) doplňuje jeho bratr Miroslav Hošťálek (22) se svým stoperským kolegou Karlem Kozmou (25). Není se čemu divit - Kosmonosy totiž ve 26 utkáních obdržely pouhých 22 branek!

 

Dvě nominace si pak vysloužily také Záryby díky svým tahounům - v záloze operoval Daniel Krulich (28) se svými milimetrovými přímými kopy a v útoku deptal obrany soupeře rychlonohý Petr Voštiar (28), jehož gólový účet se nakonec zastavil až na rovné dvacítce.

 

Zbylé kluby pak obdržely po jedné nominaci: Z Pěčic byl vybrán zkušený obránce Michal Tůma (29), který tmelil obrannou linii svého týmu a navíc přidal dvě branky.

 

Ovčáry do boje vysílají svou oporu zadnách řad Jana Studeného (36), který dokázal obdivuhodně skloubit roli trenéra divizních Neratovic se šéfováním ovčárské obraně.

 

Klíčany skončily na druhém místě tabulky a z jejich řad vzešel nejlepší střelec soutěže. Stal se jím s 21 zásahy křídelník Petr Hájek (29), který tak nemůže chybět v naší ideální jedenáctce.

 

Opravdu ve vynikající formě se zejména na jaře prezentoval středopolař Mělníka Martin Veselý (28), který střílel gól za gólem a výrazně tak pomohl ke zlepšení formy svého týmu.

 

Dalším z velkých objevů jara byl také Marek Koštíř (22) z Dolního Bousova, který svými herními i střeleckými výkony výrazně pomohl k pohodové záchraně na podzim neúspěšného týmu.

 

Úplně posledním hráčem, který se do naší sestavy roku probojoval, je útočník Slavoje Stará Boleslav Václav Šmejkal (25), který 14 brankami pomohl svému klubu k 6. místu v tabulce.

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.