SESTAVA KOLA - 1.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 27.08.2016

0

1. kolo I.B třídy sk. B je zdárně za námi, takže můžeme hlasovat pro jeho nejlepší hráče. Jednotlivé týmy nám nabídly na většině hřišti vyrovnanou podívanou - vždyť největší rozdíl ve skóre byl tříbrankový. Do ideální sestavy 1. kola soutěže jsme vybrali výhradně střelce branek. O koho jde, zjistíte na následujících řádcích.

Adam Černý, Lukáš Sochor (Neratovice B) - Neratovicím zápas na Dynamu herně příliš nevyšel, mohly se však spolehnout na svého gólmana a obránce. Adam Černý se zaskvěl i v penaltovém rozstřelu, když brankářským umem i přesnou vlastní střelou zajistil svému týmu bonusový bod. Lukáš Sochor zase povedenou hlavičkou vsítil jedinou branku svého týmu.

 

Jaroslav Trubička, Jaroslav Kmoch (Byšice) - Byšice suverénně zvítězily na půdě Velkého Borku a velkou měrou k tomu přispěla dvojice Jaroslavů. Zatímco Kmochovi se v byšickém dresu dařilo už loni, Trubička je zcela novou posilou z Dolních Beřkovic. A uvedl se parádně!

 

Matouš Novák (DBSK) - Dolní Bousov vstoupil do sezóny výborně a o své výhře rozhodl už v první půli. Krásnou střelou výhru okořenil krajní obránce týmu Novák.

 

Jan Mižič (Benátky B) - Ve svých 23 letech byl Mižič druhým nejstarším hráčem Benátek. Domácí tým i tak dokázal zaskočit Slavoj Stará Boleslav a i díky dvěma zásahům tohoto křídelníka zvítězil 3:2.

 

Martin Doubek, Rostislav Šmíd (Kly) - Kly si v Bakově připsaly poměrně jasnou výhru (ačkoli herní převaha tak výrazná nebyla), na čemž má svůj podíl i nová posila z Kostelce. Martin Doubek se jednou prosadil a úspěšnou premiéru může podtrhnout v hlasování o hráče kola. Rostislav Šmíd je v týmu také novou tváří a dva góly ukazují, že zapadnul dokonale.

 

Martin Veselý (Mělník) - Naprostá stálice našeho hlasování. Už poněkolikáté se v něm objevuje středopolař Mělníka Martin Veselý. Není to žádná protekce, Martin zkrátka hraje skvěle a navíc střílí důležité góly!

 

Lukáš Simon (Dynamo Nelahozeves) - Nejmladší muž v sestavě Dynama se předvedl nádherně. Jeho sólo přes půl hřiště zakončené gólem bylo ozdobou zápasu a Lukáš tak nemůže chybět v naší nominaci.

 

Daniel Košťál (Pěčice) - Pěčice předvedly famózní obrat v Dlouhé Lhotě. První půle se jim sice nevydařila, po změně stran ale přidali a byla z toho výhra 2:3. Rozhodující branku vstřelil pohotovou dorážkou střídající žolík Košťál.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.08.2016 13:11 do 31.08.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.