SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Ačkoliv podzimní část sezóny už je za námi a hráči si teď užívají několika měsíční odpočinek od fotbalu, tak naše redakce nelení a připravila pro vás velice zajímavou anketu. V této anketě budete právě vy moci vybrat ty nejlepší hráče podzimní části.

 

Jiří Kubát se stal, alespoň podle nás, nejlepším brankářem podzimní části. Velkým dílem se podílí na současné pozici „béčka“ Havlíčkova Brodu a i díky němu tak Havl. Brod může stále pomýšlet na celkové vítězství v krajském přeboru na Vysočině. Mimochodem Jirka Kubát dokázal v podzimní části sezóny udržet hned pětkrát nulu.

 

Dominik Procházka se letos dokázal probojovat do základní sestavy Humpolce a se svou šancí vynaložil více než dobře. Mimo jiné skvělé statistiky se Humpolci díky Procházkovi podařilo v podzimní části sezóny udržet šestkrát čisté konto.

 

Roman Michalec se v této sezóně stal velkou oporou Ždírce, který na podzim prohrál jen jednou a přezimuje tak na prvním místě. Hlavně díky Michalcovi Ždírec na podzim inkasoval jen sedm branek a touto statistikou se každý chlubit nemůže.

 

Petr Tržil, aneb nestárnoucí hvězda. Tržil i ve svých letech podává nadstandartní výkony a i díky němu se Sapeli Polná zatím drží na třetím místě a je jen v těsném závěsu za Havlíčkovým Brodem a Ždírcem.

 

Jan Novotný, další tvář půl mistra, tedy Ždírce. Novotný si svoji pozici v nejlepší sestavě podzimní části zasloužil skvělými výkony i přes tak nízký věk. Jan Novotný byl totiž ještě v loňském roce dorostenec a dnes už válí za “áčko“. Je to opravdu pozoruhodné, Honzovi přejeme, aby se mu takto dařilo i nadále.

 

 Kamil Štukhejl je prvním záložníkem v naší sestavě podzimu. Vysloužil si to především díky sedmy gólům, které dokázal během podzimu nastřílet. Kromě gólů se ale Štukhejl blýskl i skvělou rozehrávkou, kterou svému týmu často usnadňoval dýchání.

 

Martin Somerauer, kapitán Chotěboře je asi největší "bombarďák" krajského přeboru na Vysočině. Somerauerovu rychlost, nebo jeho tvůrčí schopnosti by mu mohl závidět leckterý ligový záložník. Somerauer na sebe nejvíce upoutal pozornost díky tomu, že v podzimní části nastřílel osm branek, což je na záložníka obdivuhodné.

 

Radek Háněl je dalším kapitánem v naší sestavě podzimu. Háněl společně s Veselským jsou v této sezóně srdcem i duší týmu z Havlíčkova Brodu. Radek Háněl ve svém týmu platí za skvělého rozehrávače se skvělou koncovkou. O jeho skvělé koncovce svědčí i fakt že v dosavadní sezóně nastřílel sedm branek.

 

Ondřej Šandera je v letošní sezóně nedílnou součástí týmu Nové Vsi. Šandera má skvělý cit v příhrávce, díky čemuž si v letošní sezóně připsal nejednu asistenci. Ondřej Šandera nelení ani co se týče gólů, v podzimní části sezóny se dokázal trefit hned sedmkrát.

 

Jan Pešek, tedy hvězda Kovofiniše z Ledče. V letošní sezóně si Pešek připsal už sedm branek a především díky jeho koncovce se jeho tým drží na tak vysoké pozici.

 

Michal Veselský je v letošní sezóně zatím nejlepší střelec, neboť jako jedinému se mu zatím podařilo vstřelit devět branek a i díky němu se letos Havlíčkův Brod rve o postup. Jak ale sám Veselský říkal, tak letos hraje dobře celý tým, není to jen o individualitách.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.