SESTAVA KOLA - 19.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 29.04.2017

0

Spousta gólů, a tedy i spousta ofenzivních hráčů v sestavě kola - přesně to nám nabídlo 19. kolo I.B třídy sk. B. Měli jsme možnost vidět několik překvapivě vysokých výher a žádnou remízu. V jednom utkání padly vždy nejméně 4 branky - a to je přesně to, co si my, fotbaloví fanoušci, přejeme. Pojďme vyjádřit svou podporu nejlepším hráčům kola!

Kamil Polman, Michal Novák (Tišice) - Kapitán hostů Novák se po svém vysunutí dopředu podepsal pod všechny branky svého týmu. Brankář Polman zase skvělými zákroky odrazil nápor soupeře a uhájil výhru 1:3 ve Staré Boleslavi.

 

Štěpán Krýda, Ondřej Šíma (Benátky B) - Fotbalisté Benátek si spravili chuť po minulém zaváhání a vyšlápli si na lídra tabulky. Na domácím hřišti nastříleli 3 branky, o něž se postarali právě nominovaní hráči.

 

Marek Koštíř, Ondřej Klíma (DBSK) - Tyto dva borce nemusíme představovat. Tahouni ofenzivy Dolního Bousova opět úřadovali a tentokrát to odnesl Mělník.

 

Vojtěch Valenta, Antonín Kiceluk (Pěčice) - Také Pěčice si s chutí zastřílely. O jejich parádní ofenzivní představení se v Byšicích postrali právě Valenta s Kicelukem.

 

Matouš Brabec (Neratovice B) - Neratovice se nenápadnými výkony posouvají vzhůru a proti Lužci si připsaly další těsnou výhru. Mladík Brabec k ní přispěl vyrovnávací brankou na 1:1.

 

Zdeněk Kratochvíl (Nelahozeves) - Dynamu se na jaře nedaří navazovat na své výkony z podzimní části, útěchou tak může být domácím alespoň výhra nad beznadějně poslední Dlouhou Lhotou v poměru 4:0.

 

Jakub Paloušek (Velký Borek) - Velký Borek uspěl v dalším souboji o 6 bodů a posouvá se tabulkou. První branku hned v úvodu zápasu vsítil Jakub Paloušek a přispěl k výhře 3:1.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.05.2017 12:58 do 03.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.