SESTAVA KOLA - 20.kolo Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 07.05.2017

0

Dvacáté kolo už je historií. Nabídlo mnoho zajímavých zápasů, překvaivých výsledků, hezkých branek, kterých nebylo málo a hlavně opět napověděl o dalším vývoji sezóny. Rozhodně jej můžeme shledat za velmi zajímavé. Nyní se ale pojďme podívat na to, která jedenáctka hráčů se tentokrtá dostala mezi vyvolené. Dnes je výběr velmi pohledný a pestrý. Počítat se bude určitě každý hlas, tak pomozte a rozhodněte o vítězi.

Luděk Beran - Mnoho brankářů o víkendu své týmy výrazně podrželo, ale nejvíce z nich vyčníval rozhodně Luděk. Jeho tým se proti Černošínu jen bránil a Luděk musel držet svou svatyni zuby nehty. Vychytal několik těžkých střel, skvěle zmenšoval úhly a hlavně chytil penaltu, čímž pomohl týmu udržet remízu a bod pro Jiskru.

Petr Janout - Zkušený kšický bek a kapitán o víkendu dovedl svůj tým k výhře v Záchlumí. Motor sice kousal, ale až na dvě drobné výjimky si defenziva Kšic věděla rady, a to díky skvělé práci Petra Janouta, který vše řídil a dal tak dostatek prostoru ofenzivě, která mohla s klidem rozhodnout. Skvělá práce. 

Ladislav Florián - Ladislav bránil ve Stráži skvěle a byl celou dobu o krok před beky soupeře. Odehrál výborný zápas a jeho tým se dočkal senzační výhry 5:2. 

Václav Gábor - Bezdružice o víkendu hodně překvapili, to jsme již zmínili, a jednoduché to obrana proti Černošínu určitě neměla. Vše zvládla ale parádně, téměř na jedničku, a když ne, podržel ji brankář. Celou defenzivu vedl zkušený bek Gábor, který odehrál výborný zápas a zaslouženě si odbude svou premiéru v sestavě kola.

Michal Steiner - Michal se přesunul do útoku a hrál famózně. Sice se v průběhu zápasu zranil, ale bojovně zápas dohrál. Makal do posledních sil a v utkání se Stráží byl nejspíš klíčovým hráčem. Pár gól připravil, jeden dal a při dalších situacích nebyl daleko od dalších. I přes jeho postavení v utkání jej ale využijeme v naší formaci na kraji zálohy.

Radek Drozda - Radek odmakal poctivě celý zápas. Na pozici záložníka létal z jedné strany na druhou, bránil, rozděloval balóny, vyhrával souboje a hodně střílel. Postaral se o jediný gól svého týmu.

Martin Pich - Lom o víkendu dokázal překvapit proti Stříbru, které dokázal přehrávat. V záloze zářil Martin Pich. Hrál výborně, rozdával balóny a dokázal je přidržet. Hlavně díky němu měl Lom herní převahu.

Ivan Šetlík - Ivan je základním stavebním kamenem, na němž stojí hra Kšic. Ty zvládly v derby se Záchlumím tentokrát odehrát takticky skvěle zvládnutý zápas. Ivan dokázal oběhat celý střed hřiště a celou dobu připravoval šance spoluhráčům. Gól nedal, ale na většině z nich měl velkou zásluhu.

Miroslav Štrejn ml. - Podle slov trenéra podal Miroslav svůj nejlepší výkon minimálně za poslední rok. Proti Kšicím hrál skvěle, celou dobu trápil defenzivu soupeře a dokázal si s obránci soupeře poradit. Hrál výborně a k tomu přidal dvě branky.

Josef Vyšňovský - Studánka hrála proti Halži v klidu s vyztuženou obranou a záleželo jen na útoku, jak to zvládne. Tam byl ale Josef, který to vzal na sebe a soupeř nevěděl, co s ním. Josef procházel obranou jako nůž máslem, vytvářel šance, připravil góly a dva sám dal.

Tadeáš Malý - Z Tadeáše roste tahoun týmu. Zápas od zápasu se zlepšuje a stává se z něj kanonýr, jak má být. Tentokrát dokázal nelehký zápas proti Lázním rozhodnout prakticky sám. Postaral se o všechny čtyři góly, které v utkání padly. Defenziva Lázní si s ním absolutně nevěděla rady.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.05.2017 19:50 do 10.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.