SESTAVA KOLA - 6.kolo Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 10.09.2022

0

Sestava 6. kola krajského přeboru je tu! Rozhodněte o tom, kdo z této jedenáctky hráčů si nejvíce zaslouží titul hráče kola. Za vaše hlasy předem děkujeme.  

Radek Stýblo (Heřmanův Městec)

Tento gólman podal v zápase proti České Třebové velmi kvalitní a spolehlivý výkon. Několika svými důležitými zákroky podržel svůj tým, udržel čisté konto a velkou měrou tak dopomohl k výhře 1:0 a zisku tří bodů z domácího hřiště.

 

Petr Jeníček (Vysoké Mýto B)

Jeníček dokázal v zápase proti Pardubičkám skórovat a při remíze 1:1 se tak stal jediným střelcem svého týmu v tomto zápase. Jeho branka zároveň rezervě Vysokého Mýta zajistila zisk alespoň jednoho bodu za remízu ze hřiště Pardubiček. 

 

Marek Plašil (Horní Ředice) 

Svým gólem z 52. minuty definitivně rozhodl o domácím vítězství v utkání se Svitavama a připsal si tak na své konto důležitou branku.

 

Marek Coufal (Choceň)

Coufal již v 6. minutě utkání nasměroval svojí brankou jeho tým k vítězství 3:2 proti velmi kvalitnímu celku z Holic. 

 

Lukáš Nepivoda (Lázně Bohdaneč)

Svou trefou dokázal na více než třicet minut srovnat stav utkání proti obrovsky silným hostům z Libišan a ti tak měli ještě plno práce, aby v závěru utkání dokázali vstřelit rozhodující gól a vybojovat tak těsnou výhru pro sebe. 

 

František Ptáček (Lanškroun)

Ptáček se dokázal v zápase proti Třemošnici hned dvakrát prosadit a tučným písmem se tak podepsal pod domácí remízu 2:2. 

 

David Jablečník (Heřmanův Městec)

Tento stoper podal v utkání proti České Třebové velmi jistý výkon a svoji krásnou trefou dokonce rozhodl o těsném vítězství 1:0. Díky této brance a přehledu, se kterým hrál, jsme si Jablečníka dovolili posunout na post středního záložníka. 

 

Ondřej Kraják (Libišany)

V duelu proti Lázním Bohaneč podal velmi dobrý výkon a svojí brankou z 81. minuty zajistil svému týmu velmi vydřené vítězství.

 

Tomáš Husák (Přelouč)

Zde máme dalšího jednogólového hrdinu. Husákova branka v 50. minutě rozhodla o zisku prvních bodů pro Přelouč a po výhře 1:0 tak domácí mohli slavit vůbec první vítězství v krajském přeboru. 

 

Šimon Štanglica (Choceň)

Štanglicův gól ze 37. minuty v utkání s Holicemi se nakonec ukázal jako rozhodující a jeho střelec se tak výrazným způsobem zasloužil o těsnou výhru 3:2. 

 

Radim Fikejz (Choceň)

Tento úročník se postaral o nádhernou asistenci právě na gól Šimona Štanglici, když si na sebe navázal dva obránce a následnou "patičkou" krásně poslal do jasné gólovky svého spoluhráče, který touto příležitostí nepohrdnul.  

  




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.09.2022 08:54 do 14.09.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.