0:2
(0:0)
47. M. Konopásek
67. J. Čiha (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání začalo být divácky zajímavé až v druhém poločase


Branky


47. M. Konopásek , 67. J. Čiha (p.)
0

Na chrášťanském pažitu přivítali hráči tým TJ Slabce. Góly padaly až v druhé části utkání, naneštěstí pro Chrášťanské jen do jejich svatyně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl na obou stranách prakticky bez šancí na gól. Jedinou výjimkou byla snad situace, kdy hostujícího Macáka v šestnátce atakoval kapitán Chrášťán Lauber. Ale hosté se dožadovali penalty marně, píšťalka sudího Tichého zůstala němá.

  

Po přestávce už se diváci na trávníku dočkali zajímavějšího dění. Dvě minuty po příchodu z kabin se Macák pustil do pěkného individuálního průniku. Na jeho konci našel před bránou Konopáska a ten se trefil přesně ke vzdálenější tyči, 0:1. K brance mu tedy stačila pouhá minuta na hřišti, protože trenér ho do utkání poslal až na druhý poločas.

 

Slabce byly ve druhé pětačtyřicetiminitovce aktivnější a odměnou jim byla druhá vstřelená branka. V 67. minutě Tomáše Černého zfauloval domácí Prepletený a z nařízené penalty se nemýlil Čiha, 0:2.

 

Utkání pak poznamenaly zejména četné diskuze hráčů obou týmů s rozhodčím. Ti dávali hlasitě najevo svojí nespokojenost s jeho často spornými rozhodnutími. 

 

V 93. minutě mohli domácí snížit, ale brána jim byla doslova malá. Hned po této obrovské šanci Chrášťan rozhodčí zápas ukončil a hostující fotbalisté mohli slavit zasloužené tři body.

 

 



Sestavy


Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - K. Loula [-] (78. L. Rédl [-] ) , F. Lauber [-] , J. Kratina [-] , P. Králička [-] , R. Kozák [-] , Z. Hubáček [-] , L. Hanzl [-] , V. Erben [-] (22. M. Prepletený [-] ) , D. Dvořák [-] , J. Šutera [-] (82. D. Kříž [-] )

TJ Slabce
M. Gajdoš [-] - T. Černý [-] (86. R. Vejtasa [-] ) , K. Mužík [-] (46. M. Konopásek [-] ) , J. Černý [-] (68. B. Baďura [-] ) , J. Čiha [-] , V. Melichar [-] , O. Cílek [-] , M. Benada [-] , T. Macák [-] (83. M. Vaněk [-] ) , T. Fencl [-] , D. Čech [-] (78. M. Švarc [-] )

ŽK: 62. P. Králička , 64. M. Prepletený - 60. T. Černý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TICHÝ Martin - SOSNA Vladimír, KOSOVÁ Simona.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.