2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penaltový rozstřel se začíná stávat noční můrou Baníku. Tři body nezařídil ani hrající trenér.


Branky


0

Slabce přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Lubné. Za hostující Baník nastoupil po dlouhých deseti letech od konce hráčské kariéry i trenér Zdeněk Vopat. Svůj tým dovedl ale opět pouze jen do penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hrálo vyrovnané utkání, kdy prvních dvacet minut patřilo domácím. Ti hrozili hlavně ze standardních situací, kterých zahrávali až příliš mnoho, ale hosté je ustáli. Postupně Lubná hru vyrovnala a hrozila z rychlých brejků, kdy si vytvořila tři velice dobré příležitosti, ale bez brankového vyjádření.

 

Ve 27. minutě vstřelil branku Brabec po standardní situaci. Poslat své mužstvo do vedení se mu podařilo, když prostřelil klubko hráčů před ním, poté co se k němu míč odrazil na velké vápno. Balón zapadl přesně k tyči domácí branky.

 

Slabce vyloženou příležitost neměli, přesto se jim podařilo vyrovnat dvě minuty před koncem prvního poločasu po zahrávání přímého kopu ze vzdálenosti asi dvaceti metrů. Gólman Pokorný vyrazil míč před sebe a Melichar pohotově dorážel, 1:1.

 

Druhý poločas se hrál převážně na polovině domácích, chvílemi měli Lubenští až drtivý tlak, ale vítěznou branku vstřelit nedokázali.

Naopak, již potřetí za sebou prohráli penaltový rozstřel.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat: "Do zápasu jsme vstupovali s pozměněnou sestavou, s cílem dát mužstvu nový impuls, protože v podzimních zápasech se hra, hlavně dopředu, ne zcela daří. Co se týká výsledku, bohužel se změna neprojevila, ale věřím, že vše je na dobré cestě a naše mužstvo zase začne střílet branky, protože šancí si vytváříme v každém zápase dost...Je paradoxem, že vloni, touto dobou, jsme řešili špatnou hru v defenzivě, zatímco ofenziva fungovala, kdežto letošní začátek soutěže nás zastihl přesně s opačným problémem.."



Sestavy


TJ Slabce
T. Lev [-] - M. Benada [-] , O. Cílek [-] (70. D. Čech [-] ) , V. Schejbal [-] , T. Fencl [-] - T. Macák [-] (58. B. Baďura [-] ) , V. Melichar [-] , J. Čiha [-] , J. Černý [-] (80. M. Vaněk [-] ) - T. Černý [-] (90. J. Gajdoš [-] ) , M. Konopásek [-] (46. K. Mužík [-] ) -

TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - M. Varyš [-] (67. L. Klik [-] ) , P. Suchý [-] , L. Brabec [-] (67. R. Henzély [-] ) , Z. Vopat [-] - D. Vorel [-] , D. Vopat [-] , M. Komín [-] , P. Volf [-] - A. Trejbal [-] , D. Varyš [-]

ŽK: 8. M. Konopásek , 37. V. Schejbal , 78. T. Černý - 16. D. Vopat , 30. M. Komín , 75. D. Vorel .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - STROUHAL Jiří (N), TREJBAL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.