2:1
(1:0)
80. R. Truksa (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 16:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání ve Slabcích provázel nejen špatný výkon rozhodčího, ale i dvě zranění


Branky


20. J. Čiha , 50. T. Černý - 80. R. Truksa (p.)
0

Po utkání ve Slabcích, kam zavítal tým z Pustovět, nebyla rozhodně o dobré náladě řeč. Nejen, že se v první poločase zranili dva hráči, ale hru dokázal zněpříjemnit i výkon rozhodčího Zdeňka Polívky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nezačali moc dobře. Úvod utkání provázelo mnoho nepřesných nahrávek, přesto se Slabečtí dokázali dostat do vedení. Ve 20. minutě se postaral o první branku Čiha, 1:0. Nakonec byli i o něco lepším týmem.

 

Pět minut po začátku druhého poločasu zvýšil vedení domácích na 2:0 Černý. Po zbytek druhé pětačtyřicetiminutovky však hráči Pustovět ukázali, co je to bojovnost. Slabečtí měli co dělat, aby svou svatyni ubránili. To se jim nakonec zcela nepodařilo a v 80. minutě Truksa na 2:1. Další branka již nepadla a konečný hvizd rozhodčího ukončil zápas za stavu 2:1.

 

Utkání provázelo nepříjemné zranění dvou hráčů po souboji ve vápně. Domácí brankář Martin Tomášek je hospitalizován se zlomenými žebry a domácí Martin Benada s vážným zraněním nohy. Za redakci přejeme oboum mnoho síly při regeneraci a brzký návrat na trávník.



Sestavy


TJ Slabce
T. Lev [-] - D. Čech [-] , M. Benada [-] , T. Fencl [-] - J. Černý [-] (70. M. Švarc [-] ) , V. Melichar [-] , J. Čiha [-] , M. Vaněk [-] (46. M. Konopásek [-] ) , O. Cílek [-] - T. Černý [-] , K. Mužík [-] (85. Z. Vyskočil [-] ) -

TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] (46. R. Mucha [-] ) - A. Bičovský [-] , M. Beneš [-] , V. Bičovský [-] , J. Knap [-] , J. Bauer [-] , R. Truksa [-] , J. Gebhart [-] , M. Kameník [-] , L. Bureš [-] , S. Hůla [-]

ŽK: 73. L. Bureš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - STROUHAL Jiří (N), STRAKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.