1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 13:30

9.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté z Řevničova nakonec roli favorita potvrdili


Branky


0

Kdo čekal v Branově debakl a jednoznačné vítězství Řevničova, ten se mýlil. Hosté sice zvítězit dokázali, ale utkání bylo napínavé až do samého konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O něco lépe začal Branov a odměnou jim byl v 17. minutě přímí volný kop, který zahrál Konopásek skvěle a domácí vedli 1:0. Poté byl míč častěji na kopačkách řevničovských hráčů. Ve 20. minutě šel krásný balón za obranu na Fujeru, ten přeloboval gólmana a srovnal na 1:1. Do konce prvního poločasu se již skóre nezměnilo.

 

Druhou polovinu utkání otevřeli lépe hosté a soupeře přehrávali. V 60. minutě se vzal balón Murčo, který přesnou střelou zpoza vápna překonal domácího gólmana Kokrmenta. Poté měli Řevničovští sérii rohů, kde byl další gól na spadnutí, ale domácí z toho nakonec se štěstím vyšli dobře. Branovští se dostali do pár brejkových situací, které ale k vyrovnání nevedly, a tak utkání skončilo 1:2.



Sestavy


Sokol Branov
P. Kokrment [-] - V. Vilím [-] , A. Rosenbaum [-] , J. Horn [-] , A. Sobotka [-] , K. Konopásek [-] , M. Hlaváček [-] , L. Rosenbaum [-] , T. Kopejtko [-] , K. Molo [-] (70. T. Drab [-] ) , T. Krátký [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , V. Blín [-] , J. Urbanovič [-] , J. Rais [-] - V. Klain [-] (90. J. Fišer [-] ) , J. Hošek [-] (61. M. Vacínek [-] ) , J. Murčo [-] , M. Pedál [-] - J. Fujera [-] , J. Pesl [-] (76. L. Petráček [-] ) -

ŽK: 39. A. Rosenbaum , 86. A. Sobotka - 86. J. Peterka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - MENCL Miroslav (N), PROKOP Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.