1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 16:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice vezou z Opatova jeden bod


Branky


0

O remíze v Opatově rozhodly dvě slepené branky v průběhu druhého poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Oba dnešní soupeři měli rozdílné části minulé sezóny. Domácímu Opatovu se více vydařila jarní část, na kterou by určitě rádi navázali. Radoticím se naopak povedl podzim, po kterém přezimovaly společně s Lipníkem na vedoucí pozici. Poté však měli nepovedený vstup do jara a postupně své pozice z popředí tabulky vyklidily. Naposled se v Opatově hrálo na podzim a Radotice si od tuď přivezly vysokou výhru v poměru 0:5. Tentokrát se očekával vyrovnanější duel a Opatov by se mohl stát černým koněm soutěže. Zápas se hrál za přijatelného počasí, ale oba týmy se ze začátku hry asi ještě viděly někde u rybníku, a tak se postupem času i hráči rozkoukali, ale žádný střelecký pokus za zádama obou golmanů neskončil. Přesto se postupem času domácí chopili taktovky, ale jejich převaha brankou neskončila. Proto se šli aktéři zápasu osvěžit do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Soupeři se rozešli smírně

Ve druhém poločase se oba týmy snažily jít do vedení, a jako prvnímu se to podařilo domácímu střelci jara  Zdeňku Danielovi, který poslal v 65. minutě Opatov zaslouženě do vedení 1:0. Domácí se bohužel z vedení neradovali dlouho a hned v 67. minutě se postaral o vyrovnání zkušený hráč hostů Stanislav Michal -1:1. I přesto se domácí stále snažili o vítěznou branku, ale to se jim nakonec nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Hanzal Lukáš, trenér: Jednoznačná ztráta bodů pro domácí. Celý zápas jsme byli lepším týmem. Ovšem neproměnili jsme své šance. Doufám že v příštím zápase to již bude lepší.




Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - J. Kaser [-] (81. M. Ježek [-] ) , F. Šinkovský [-] , D. Vybíral [-] , J. Fortelný [-] , A. Konečný [-] , R. Novotný [-] , J. Neckář [-] , Z. Daniel [-] , J. Horáček [-] , L. Kabelka [-]

TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - F. Tobolka [-] - O. Navrátil [-] , V. Vyhnálek [-] , M. Plank [-] , D. Kincl [-] , Š. Melzer [-] , S. Michal [-] (73. J. Nevěčný [-] ) , J. Čech [-] , P. Tobolka [-] , A. Jelínek [-]

ŽK: 57. D. Kincl .
Hráči zápasu: S. Michal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JÁN Jiří - HANZAL Lukáš (N), SPURNÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.