Lány se pořádně nadřely, ale po dvou gólech Humra se radují z plného bodového zisku


Branky


6. I. Rybář , 57. O. Humr , 75. O. Humr - 47. L. Mácha , 48. O. Havel (p.)
0

Oba celky si vyzkoušely v sobotním utkání obrat skóre. Ale poslední slovo měli nakonec domácí, kterým se nejprve skoro podařilo ztratit dobře rozehrané utkání, ale k radosti domácích fanoušků nesložili zbraně a o výsledek ještě zabojovali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup do utkání si domácí ani nemohli přat. Herně se jim dařilo a navíc šli už v sedmé minutě do vedení. Skóre otevřel Rybář, který se nejrychleji dostal k odraženému míči a uklidil ho za záda senomatského Kučaby. Další vyložené šacne Lán zůstaly nevyužity. A když na druhé straně i hosté pohrdli s nabídnutou penaltou po faulu Švolby, šlo se do kabin za těsného vedení domácího celku.

 

Jenže do druhého poločasu vstoupily Lány doslova hrůzostrašně. Domácí fanoušci se nestačili divit. Dvě minely jejich fotbalistů dopomohly Senomatům v rozmezí pouhých dvou minut hry k otočení skóre na 1:2. Nejprve se trefil hned ve 47. minutě Mácha a z penalty dokonal obrat o minutu později Havel.

 

K radosti domácích fanoušků ale Lány nesložily zbraně a začli o výsledek bojovat. O důležitou vyrovnávací branku se postaral v 57. minutě Humr. Z jehos trany to nebylo rozhodně vše, protože patnáct minut před koncem svým druhým gólem v utkání rozhodl o třech bodech pro domácí.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jan Matějka: "Utkání jsme v první patnáctiminutovce měli krásně rozehrané a šli do zaslouženého vedení. Potom jsme měli další tři ložené šance, které jsem ale bohužel neproměnili. Do konce poločasu zůstalo skóre stejné. Do druhého poločasu jsme vstoupili strašně a rychle prohrávali po vlastních chybách 1:2. Naštěstí jsme ale nesložili zbraně, dál bojovali. a dokázali to otočit na konečných 3:2."




Sestavy


SK Lány
J. Čapek [-] - J. Loskot [-] , M. Rajgl [-] , P. Dudášik [-] , D. Švigár [-] - D. Jirava [-] , J. Matějka [-] , I. Rybář [-] - O. Humr [-] , M. Reichl [-] , L. Švolba [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - R. Hůla [-] , A. Polcar [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , J. Kodeš [-] , M. Špidra [-] , J. Vodrážka [-] (46. V. Kukla [-] ) , O. Havel [-] , M. Palkoska [-] , R. Trešl [-]

ŽK: 48. J. Čapek - 75. J. Kodeš , 78. A. Polcar , 80. R. Trešl , 81. R. Hůla .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - POLÍVKA Zdeněk, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.