1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

3.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doležalův gól znamenal tři body pro Popelín


Branky


0

V horkém sobotním odpoledni vyzval Popelín na svém trávníku soupeře ze Studené. Ačkoliv zápasy těchto celků bývají jakousi gólovou přehlídkou, tak tentokráte viděli diváci v Popelíně jediný gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli remíza

Hráči Studené se po jedné domácí výhře a prohře poprvé ukázali na venkovním hřišti, zatímco Popelín potřeboval konečně získat body. Už od první minuty byla hra obou týmů velice těsná a bylo jasné, že opět půjde o vyrovnané utkání. Do vedení se ale dříve mohli dostat domácí, když v prvním poločase dostali výhodu v podobě pokutového kopu. Penaltu Kristiána Tolknera ovšem skvěle lapil studenský gólman Karel Duchoň a stav zápasu tak zůstal nezměněn. I po zbytek poločasu byla hra na popelínském hřišti velice těsná a o míč se bojovalo především mezi šestnáctkami. Žádné výraznější šance nepřišly a tak se do kabin šlo za remízového stavu 0:0.

O výhře rozhodl jediný gól

Ve druhém poločase se hra výrazně neměnila. Zároveň pokračovalo velké nasazení do hry a také bojovnost až za hranicemi pravidel. Hlavní arbitr měl tak celý zápas plné ruce práce. Asi v polovině druhého dějství se do gólové příležitosti dostal za obranou osamocený útočník Studené, ale gólmana se mu nepodařilo propálit. Pro hosty ze Studené pak platilo pravidlo „nedáš, dostaneš“, protože v 70. minutě, kdy na zemi ležel jeden z jejich hráčů, se ocitl na správném místě před brankou navrátilec Ondřej Doležal a střelou k tyči si připsal branku, která rozhodla o celém utkání. Studená si ještě sice stihla vytvořit několik šancí, kdy byla blízko gólu, avšak srovnávající gól nepřišel. Popelín se tak doma raduje ze zisku tří bodů. Hráči Studené, kteří chtěli urvat alespoň bod, naopak jedou domů s prázdnou a absence jejich útočníka Dvořáka se tak projevuje stále výrazněji.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: Ve třetím kole OP jsme nastoupili proti Studené. Od začátku zápasu byla hra celkem vyrovnaná a oba týmy měli gólové šance, ale žádná z nich nebyla proměněna. Největší příležitost skórovat v prvním poločase měl domácí Kristián Tolkner, když mohl otevřít skóre z pokutového kopu, ale hostující brankář jeho střelu vyrazil, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0. Druhý poločas nedosahoval kvalit prvního. Přesto se domácí dostali do vedení, když v 70. minutě střelu Pavla Pacholíka brankář hostů vyrazil, ale na správném místě byl Ondra Doležal, který vyraženou střelu dorazil do sítě. Konec zápasu byl vyhrocený, ale na skóre se již nic nezměnilo.

FK Studená
Petr Adamec: Dneska nemám klukům co vytknout, v Popelíně je hlavní hrát bojovně a to se nám povedlo. Kombinace na malém hřišti není zrovna moc dobře možná. Zápas to byl vyrovnaný a kdybychom pět minut před vítězným gólem dali góla, kdy byl Míra Pelej sám před brankářem a jen mu vyprášil betony, mohli jsme vyhrát 1:0 my. Prostě štěstí dnes bylo na straně domácích. Libor Dvořák nám bohužel bude scházet daleko víc, než jsme předpokládali. Jediné co mě mrzí byly ataky domácích na Martina Šimánka, který v Popelíně ještě na jaře hrál. Po jednom z ataků, po kterém byl Martin zraněn a následně střídán, ležel na zemi a domácí balón nesportovně nezakopli, měli na to asi 30 vteřin, a z této výhody vstřelili jediný gól. Rozhodčí Bicek bohužel zápas vůbec nezvládl, domácí Ondra Doležal neměl zápas vůbec dohrát. Ostatním klukům z Popelína a trenéru Vodáčkovi gratuluji k vítězství.



Sestavy


SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - D. Kučera [-] , T. Mach [-] , P. Poljak [-] , P. Pacholík [-] - F. Slavík [-] , K. Tolkner [-] , R. Stejskal [-] , J. Snížek [-] - O. Doležal [-] , P. Pacholík [-]

FK Studená
K. Duchoň [-] - J. Pospíšil [-] , L. Makovička [-] , R. Popelínský [-] , M. Šimánek [-] (69. J. Šára [-] ) - T. Přibyl [-] , J. Šimánek [-] , T. Lindourek [-] , T. Grausam [-] - P. Maška [-] , M. Pelej [-]

ŽK: 26. P. Pacholík , 89. P. Poljak - 39. P. Maška , 88. J. Šára .
Hráči zápasu: O. Doležal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BICEK Roman - MÁCHA Vlastimil (N), REIDL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.