L. Štěpánek 20. (p.)
M. Dunaj 88.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Suchdola si poradila doma s Hobzí


Branky


20. L. Štěpánek (p.) , 88. M. Dunaj
0

Sokol Suchdol nad Lužnicí B přivítala na své půdě Staré Hobzí. To minulé utkání překvapivě a velice snadno porazilo Studenou a chtělo uspět i v tomto zápase. Domácí, ale na svém hřišti body nerozdávají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla penalta

Utkání začalo tlakem domácího mužstva, kdy mělo pár dobrých situací k otevření gólového účtu tohoto utkání. Bohužel zakončení postrádalo dostatečnou kvalitu. A tak se do hry dostalo i mužstvo hostů a mělo hned situaci ke skórování, kdy se pískala penalta za držení v pokutovém území. Penaltu se hostům nepodařilo proměnit, protože se střela odrazila od tyče pryč, situaci i dobrým odhadem strany jistil domácí gólman Durek. Po pár minutách se pískala penalta i pro domácí stranu, kdy byl ve vápně podražen útočník Lukáš Štěpánek, který se následně i pokutového kopu zhostil a s přehledem tento pokutový kop proměnil - 1:0. Zbytek poločasu se odehrával, spíše ve středu hřiště a občas se naskytla příležitost ke skórování, ale žádná už v branku nebyla přetavena a domácí tak odcházeli do kabin s nejtěsnějším rozdílem.

Domácí berou tři body

Druhý poločas začal tlakem hostů, kdy se domácímu týmu nedařilo moc dobře kombinovat. Ale ani hostům či domácím se nepodařilo vymyslet nic kloudného co by nějak ohromilo diváka. Hosté měli šanci skórovat i z nepřímého volného kopu, ale ani s touto šancí nenaložili dobře. A tak ke konci utkání rozhodl o výhře domácího týmu střelec víkendu Martin Dunaj, kdy hlavou uklidil perfektní centr od Štěpánka. Do konce zápasu už se nic nestalo a všechny body tak zůstaly doma v Suchdole.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Jaroslav Kollmann: V tomto utkání se prokázala síla toho, že na poslední utkání máme dostatek hráčů. Kdy můžeme využít mladého Michala Durka, který nechytal dlouhou dobu a v tomto utkání podal perfektní výkon ozdobený čistým kontem. Jinak utkání bylo takové nemastné neslané, moc hezkých věcích k vidění nebylo. V utkání vynikal především Rosťa Gorný i přesto, že měl již jedno utkání v noze.

TJ Dyje Staré Hobzí
Ondřej Dokulil: Zápas začali aktivněji domácí, vypracovali si dostatek velkých šancí, ale nic z toho netrefili. Naopak my dostali šanci v podobě penalty, která byla poměrně přísná, bohužel jsme ji však neproměnili, velká škoda, protože bychom domácí tým zmrazili. Naopak oni svoji penaltovou šanci, o níž vůbec není třeba diskutovat, proměnili s přehledem. První poločas byl prakticky pořád stejný - dostali jsme se před vápno, špatně nahráli a nic. Druhá půle už byla lepší, měli jsme šance, řekl bych i více ze hry, ale nic z toho, impotence. Takže jsme dostali pár minut před koncem druhý gól a jeli jsme domů. Co říct, prostě vyhrávat doma a snad to půjde, venku se nám nedaří, i když jedeme v nejsilnější sestavě.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
M. Durek [-] - R. Gorný [-] , M. Prášil [-] , J. Kollmann [-] , T. Kamiš [-] , P. Krejčí [-] (74. D. Trmal [-] ) , J. Heřman [-] (83. K. Trmal [-] ) , M. Havelka [-] (58. M. Dunaj [-] ) , R. Polák [-] , L. Štěpánek [-] (90. L. Chládek [-] ) , M. Čáp [-] (51. M. Březina [-] )

TJ Dyje Staré Hobzí
L. Vlasák [-] - O. Dokulil [-] , J. Štibich [-] (46. M. Bican [-] ) , V. Zejda [-] - Z. Fišer [-] , A. Veverka [-] , P. Zejda [-] (56. Z. Bican [-] ) - P. Distl [-] , J. Peterek [-] , O. Lička [-] (70. F. Štibich [-] ) , H. Bican [-]

ŽK: 41. R. Polák , 79. D. Trmal - 67. V. Zejda .
Hráči zápasu: M. Durek , R. Gorný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BICEK Roman - FILO Zdeněk, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.