Novosedly se rozešly smírně s Hobzí


Branky


25. M. Visčur (p.) - 60. P. Distl
0

Staré Hobzí, které pořád nemůže nalézt formu z minulé sezóny zajíždělo na hřiště Novosedel. Domácí se také výsledkově nemohou zvednout a tak bylo zajímavé sledovat jak se bude zápas vyvíjet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku vstřelili domácí

Prvních dvacet minut zápasu se odehrálo bez velkých šancích. Ve 24. minutě trefil Voldřich volejem břevno a po následném závaru byl stažen Kreim a domácí kopali penaltu. Místo Poborského byl kapitánem Martin Visčur a vzal na sebe i zodpovědnost za pokutový kop, který se štěstím proměnil. Za tři minuty měl velkou šanci Neumann, ale z voleje prázdnou bránu hostí netrefil. Ke konci poločasu měli dvě pěkné šance hosté z Hobzí, ale podržel nás gólman Vedral. Do kabin tak odcházeli domácí spokojenější.

Nakonec zápas skončil plichtou

Na začátku druhého poločasu hlavičkoval po trestném kopu Voldřich, ale gólman Bican jeho pokus chytil. Za dalších pět minut mířil Voldřich do šibenice, ale Bican mu zákrokem zápasu jeho pokus vyplácl na roh. V 60. minutě bylo srovnáno. Po sérii nedorozumění v domácí obraně se dostal k míči Petr Distl a téměř z nulového úhlu trefi šibenici. V 64. minutě po centru od Voldřicha trefil Neumann nohy gólmana, míč se odrazil k Čunátovi a ten z malého vápna opět trefil nohy Bicana. Za dalších pět minut vykopli hosté Kubovu hlavičku z brankové čáry. Poté ještě hlavičkoval mimo tyče Voldřich. Na konci utkání měli velké šance hosté a jen díky špatné koncovce si neodvážejí tři body. V zápase o hodně chtěli vyhrát oba týmy, ale utkání nakonec skončilo dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Motáme se v tom už jako klacek pod jezem. Další důležitý zápas jsme nezvládli. Ne, že by kluci nechtěli, ale moc nám to nejde a na gol se strašně nadřeme. K dvěma dlouhodobě zraněným nám ještě chyběl gólman Malý a Poborský. Hosté na tom nebyli o nic lépe. Také neměli gólmana a chyběl jim střelec Lička. Kvalita utkání odpovídala tomu, že se utkaly dva týmy ze spodku tabulky. První poločas měly šance obě mužstva, my jsme se ujali vedení z pokutového kopu. Poté jsme měli spoustu šancí ke vstřelení druhé branky, hlavně na začátku druhého poločasu. Šancemi jsme pohrdli a hosté nás za to potrestali. Nemůžu se zbavit dojmu, že o ten jeden gol jsme měli vyhrát, šancí na to bylo dost. Jen Voldřich měl minimálně tři tutovky, který zároveň byl našim nejlepším hráčem. U hostů bych vyzdvihl výkon jejich gólmana. Hosté si nakonec odvážejí pro ně nečekaný bod, my jsme dva body ztratily.

TJ Dyje Staré Hobzí
Ondřej Dokulil: Na zápas jsme odjížděli ve velmi špatném rozpoložení, hodně zranění, hodně výmluv, mnoho telefonů. Takže nakonec nás bylo 12 i s trenérem, dorostenci a trenérem, dokonce bez gólmana, ale nevěšeli jsme hlavu, Novosedly jsou na tom hodně podobně, taky jim několik opor chybělo. Nějak to trenér poskládal a my vlítli na hřiště. Kolem 30. minuty rozhodčí odpískal poměrně diskutabilní penaltu, možná ani nemusel, ale to je složitá situace, hodnotit výrok rozhodčího. Ale určitě jsme nebyli horším týmem, šance jsme měli a řekl bych tutovky. V druhé půli jsme pochopitelně chtěli vyrovnat, šlo o hodně. Povedlo se nám to brankou matadora Distla. My jsme v tomto zápase našli super golmana Zbyňka Bicana, ten vyčapal několik možností, domácí už se skoro dvakrát radovali, ale obránci společně s ním to zvládli. Mohli jsme zápas vyhrát, ale naše impotence pokračovala, když netrefíme prázdnou bránu, je to těžký. Hrát v Novosedlech je vždycky složité, ale musím říct, že dnes byl rozhodčí poměrně v pohodě, bývá to tam mnohem větší peklo. Remíza je asi vzhledem k průběhu spravedlivá, i když by si oba tábory přály body tři.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: HONZÍK René - ŠVEC Bohumil, PICKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.