Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stráž vyhrála a dostala se ze sestupových vod


Branky


0

Důležitý zápas se v sobotu odehrál v Popelíně, kam přijela Stráž nad Nežárkou. Obě mužstva potřebují body, jelikož se nacházejí ve spodních patrech tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: Ve 20. kole jsme sehráli důležitý zápas s mužstvem Stráže, ve kterém jsme už potřebovali bodovat. Ovšem vstup se nám nepovedl, hosté se ujali po nedorozumění naší obrany vedení. V závěru poločasu stav srovnal Ondra Doležal, a tak se do kabin šlo za nerozhodného stavu. Ve druhém poločase náš soupeř přehrával a vstřelil další dvě branky.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Lukáš Stejskal: Za horkého odpoledne jsme přijeli do Popelína, kde jsme chtěli uhrát tři body. Celý zápas jsme byli lepší a aktivnější, jen nám opět vázla koncovka a tak poločas skončil jen 1:1. Ve druhé půli soupeř odešel fyzicky a my jsme se tak často dostávali do brejků. Pro mě je výkon Popelína zklamáním a tak si tři body vezeme domů do Stráže.



Sestavy


SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] (20. O. Doležal [-] ) - P. Pacholík [-] , D. Kučera [-] , V. Mácha [-] (50. P. Valek [-] ) - J. Poláček [-] (66. O. Vlásek [-] ) , J. Snížek [-] , F. Slavík [-] , R. Stejskal [-] - J. Dolák [-] (36. T. Mach [-] ) , J. Skalák [-] , P. Neuber [-] (80. P. Peltan [-] )

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - P. Chmelař [-] , P. Přílepek [-] (55. V. Čurda [-] ) , T. Koudelka [-] , J. Kozel [-] (88. V. Rusynka [-] ) , L. Stejskal [-] , J. Jančura [-] (89. J. Šimánek [-] ) , P. Völfel [-] , A. Irschik [-] , T. Merčák [-] (87. O. Oupor [-] ) , J. Kollár [-]

ŽK: 66. R. Stejskal - 14. T. Merčák , 66. P. Chmelař .
Hráči zápasu: A. Irschik , J. Jančura .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - JANÁK Pavel, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.