Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:00

20.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Studená si doma poradila s Lokomotivou


Branky


0

Studenští chtěli napravit májové zaváhání v Kunžaku a na domácí půdě porazit České Velenice. Hosté ale dokáží nepříjemně kousat, takže je nečekalo nic jednoduchého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas vyzněl gólově lépe pro domácí

Po nepovedeném zápase v Kunžaku Studenští přivítali na domácím hřišti dalšího silného soupeře z Českých Velenic, hosté byli toho času na čtvrtém místě. Od začátku bylo na domácích hráčích vidět odhodlání odčinit špatný výkon z minulého týdne. Hráli zdravě agresivně, pěkně od podlahy, což hostům vůbec nevonělo, proto utkání bylo relativně nervozní. Opět ale nevyužili spoustu šancí, v poločase mohlo být po zápase, nebylo a proto ke konci potřebovali i štěstí k uhájení výhry. Hned ve třetí minutě se dostal Grausam po výkopu Kadlece tváří v tvář gólmanovi Marouškovi, jeho lob ale mířil těsně vedle. V 5. minutě už šli domácí do vedení 1:0, kdy si po centru Makovičky počkal na odražený bálón za vápnem Karel Mitas a krásnou střelou skóroval. Ve 13. minutě Grausam uvolnil Peleje a ten v samostatném úniku nepřekonal brankáře hostí. Ve 14. minutě bylo vyrovnáno. První střela hostí na bránu znamenala vyrovnání, krásná střela zpoza vápna se otřela o tyč a zapadla do brány. Autorem branky byl Jakub Latifi. Kadlec si na míč sáhl, ale kousek chyběl k pěknému úspěšnému zákroku. Ve 20. minutě Šimánek obehrál dva soupeře, ale sám před golmanem selhal. Ve 22. minutě se tlačil k zakončení Pelej, po přiťuknutí Grausama, bohužel neuspěl. Ve 34. minutě se trefil hlavou kapitán David Adamec po přesném centru Šimánka - 2:1. Ve 42. minutě zahrozili hosté hlavičkou, Kadlec byl připraven. V poslední minutě Šimánek opět přešel přes několik obránců, obešel i golmana, střela ale mířila do nohy poslední překážky v podobě obránce. Poločas skončil 2:1, i když domácí rozhodně měli přidat další branky.

Studená si vývoj utkání pohlídala

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu, oba týmy předváděly pěkný kombinační fotbal po zemi, s tím rozdílem, že Studenští měli spoustu šancí, které neproměňovali, hosté pokud si něco vytvořili, tak je pravda, že byli dostatečně nebezpeční. V poločase v dresu domácích nahradil Maška Peleje. Ve 46. minutě postupoval Grausam sám na bránu hostí, jeho střelu golman vykopl nohou. V 56. minutě postupoval Šimánek ve dvojici s Lindourkem na jednoho obránce, následnou střelu gólman kryl. V 57. minutě Šára kvapil ze strany sám na golmana, trefil pravou tyč, míč se odrazil k druhému krajnímu záložníkovi Patriku Maškovi a ten s přispěním teče obránce překonal konečně brankáře - 3:1. V rozmezí 60. - 65. minuty domácí zahrozili dvakrát hlavou ze standardek. V 66. minutě nevyužil další 100% šanci Šimánek. Ve stejné minutě Grausam přidal čtvrtý gol, byl ovšem v ofsajdu. V 68. minutě snížil Patrik Zemánek po centru za obranu na 3:2. Hosté najednou vycítili šanci a přidali více pohybu. V 72. minutě hosté nastřelili z malého vápna pouze břevno. Místo, aby domácí vedli o tři góly, mohlo to být klidně 3:3. Měli skutečně velké štěstí. V 76. minutě opět dvojice Lindourek Šimánek neuspěla v úniku 2 na 1. V 78. minutě konečně Josef Šimánek protrhl smůlu, kdy v úniku obešel i golmana a zakončil do prázdné brány - 4:2. Hrál se velmi kvalitní zápas, k čemuž přispěly oba týmy, ale všechny body bere Studená.

AUTOR: Petr Adamec

Statistika, momenty zápasu:

Střely na bránu: 12:4

Střely mimo bránu: 10:4

Rohy: 3:4

Žluté karty: 4:3



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec: Kluci k zápasu přistoupili jak měli, hrál se oboustranně pěkný kombinační fotbal, škoda, že naše koncovka nefunguje lépe. Odehráli bychom tak klidný zápas se třemi body, takhle zápas mohl skončit i 3:3. Nutno dodat, že ztratit body v tomto utkání bychom si nezasloužili.




Sestavy


FK Studená
O. Kadlec [-] - M. Šimánek [-] (89. R. Popelínský [-] ) , D. Adamec [-] , L. Makovička [-] (84. P. Šimek [-] ) , J. Pospíšil [-] - J. Šára [-] (79. T. Přibyl [-] ) , K. Mitas [-] (73. M. Bartoň [-] ) , M. Pelej [-] (46. P. Maška [-] ) , T. Lindourek [-] - T. Grausam [-] , J. Šimánek [-] -

TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - J. Švec [-] , R. Mikudim [-] , T. Kopecký [-] , R. Schmidt [-] , J. Bittengl [-] , F. Dvořák [-] , M. Srpek [-] , P. Zemánek [-] , J. Latifi [-] , O. Haumer [-]

ŽK: 20. K. Mitas , 42. D. Adamec , 80. P. Maška , 88. T. Přibyl - 32. R. Schmidt , 40. R. Mikudim , 90. J. Švec .
Hráči zápasu: D. Adamec .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - MACHÁČEK Patrik, MACHÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.