L. Chocholatý 78. (vl.)
1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:30

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín v Rokycanech bral tři body


Branky


78. L. Chocholatý (vl.) - 1. P. Šmídl , 13. J. Levý (p.) , 71. M. Vohrna , 72. V. Lisý
0

Zkušený Petřín si poradil s omlazenými Rokycany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový start

Zápas, který měl velkého favorita v hostujícím celku z Plzně, začal velmi zostra. Již po půlminutě hry přenesli hosté hru na levou stranu hřiště, kde se míč zasekl Patrik Šmídl a povedenou střelou pod horní tyč překonal marně se natahujícího Martina Wohlmutha, který tak musel již v první minutě lovit balón ze své sítě. Ve 13. minutě navíc napříč vápnem prolétl s míčem u nohy prozatím jediný střelec utkání, Patrik Šmídl, kterého zastavila až ukázková snožka, kterou každý z nás zná ze svých školních let, na které nejspíše zavzpomínal dvacetiletý Jaroslav Šafář, jenž poslal petřínského křídelníka k zemi, načež se pískala penalta. K té se postavil kapitán Jaroslav Levý, který levou nohou poslal balón k levé tyči - doslova lefttrick.

Další tři branky z petřínské dílny

Ve druhém poločase vystrčili domácí růžky po hodině hry, kdy střídající Lev vysunul Huňáčka, který šel sám na gólmana Pflegera, jenž ale mladého hráče vychytal. V 71. minutě udeřil Petřín potřetí. Po signálu z rohového kopu si na hranici vápna seběhl středopolař Marek Vohrna, který z halfvoleje poslal míč nechytatelnou dělovkou od břevna do rokycanské sítě. O necelou minutu později rokycanská rezerva propadla ve středu hřiště, přetažený centr doběhl Jiří Hartl a zpětnou nahrávkou našel Václava Lisého, který po zemi prostřelil domácího gólmana počtvrté. V 78. minutě ale přišel i čestný úspěch pro domácí mladíčky. Jaroslav Šafář šel sám na brankaře Pflegera, kterého překonal šajtlí pouze do tyče, od které se míč odrazil na Lukáše Chocholatého, který nedokázal zabrzdit svůj pohyb a zapsal se mezi střelce.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér domácích: "Kluci dnes plnili taktické povinnosti, které jsme si řekli, s tím jsme spokojení. Na druhou stranu inkasujeme velmi laciné góly a neproměňujeme své šance. Ale jak říkám, je to tím, že kluci jsou nezkušení, věřím, že již příští kolo se zvedneme i výsledkově."

SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér hostů: "Náš výkon byl dobrý, po půlminutě jsme dali branku, která nám pomohla a hned v úvodu utkání nás uklidnila. Ve druhém poločase jsme třetím gólem asi definitivně rozhodli utkání. Jediným škraloupem je zranění Šulcem, se kterým to nevypadá vůbec dobře a je možné, že sezóna pro něj skončila."



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - T. Cibula [-] (60. J. Planeta [-] ) , F. Škarda [-] , J. Kořínek [-] , J. Huňáček [-] , M. Blecha [-] (76. J. Sefzig [-] ) , V. Tobrman [-] , V. Kopečný [-] (58. J. Lev [-] ) , J. Šafár [-] , M. Trnka [-] , J. Řapek [-] (79. T. Kroc [-] )

SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - V. Lisý [-] , P. Šmídl [-] , L. Chocholatý [-] (81. A. Brudna [-] ) , M. Vohrna [-] (73. Z. Šimáně [-] ) , J. Levý [-] , P. Škarda [-] (62. J. Motl [-] ) , P. Papáček [-] , J. Šulc [-] (85. J. Vodrážka [-] ) , L. Zoubek [-] , M. Fillinger [-] (62. J. Hartl [-] )

ŽK: 25. M. Trnka , 84. J. Planeta - 74. J. Motl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Lukáš - VOCELKA Milan, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.