2:1
(1:0)
60. P. Giňa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílové se doma proti Duchcovu protrápilo k výhře


Branky


16. T. Feledi , 53. M. Just - 60. P. Giňa
0

Domácí favorit po nepříliš povedeném výkonu porazil bezbodový Duchcov. Ten naznačil herní vzestup.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podolský zažil rušný zápas

Kde hleda favorita v utkání Jílové - Duchcov? To nebyl těžká otázka. Tým z Děčínska zatím v soutěži ztratil pouze bod, naopak Duchcov, který sestoupil z krajského přeboru, na první bodový zisk stále čeká.

 

Duchcovský trenér nemohl počítat s Berkem, nemoc postihla Meisnera a pro jiné záležitosti chyběli i Moravec, Křepela, Malina, Král a Balog. Hosté navíc dorazili i bez Berkiho, který přestoupil do Mostu. Po dlouhé době naopak nastoupili Chochola s Kökenym. K zápasu tak hosté odjeli s týmem i čtyři dorostenci, kteří ten den měli za sebou už zápas své kategorie ve Šluknově a všichni zahráli jeden celý poločas a ukázali v těžkém zápase svůj potenciál.

 

V první půli bylo Jílové lepším celkem a jeho výkon snesl přeci jen přísnější měřítko. Jediná branka zápasu se zrodila po čtvrt hodině hry. Feledi se postavil k přímému kopu a jeho projektil zapadl za Podolského. Duchcovský brankář pak byl po srážce s Bílkem ošetřován. Pár minut byl viditelně otřesený, ale utkání dochytal a svými zákroky držel Duchcov ve hře.

 

Domácí pak další šance nevyužili, do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Jílové.

Giňa se postaral o drama

O přestávku udělali hostující trenéři hned čtyři změny v sestavě a do hry šli všichni náhradnící. K premiérovému startu vyběhli postavou menší Jakub Zedník a Pavel Reichel. Trému nechali v kabině a od začátku nebojácně makali a bojovali s urostlými Jílovskými hráči.

 

Domácí výkon upadl do průměru, tamní diváky potěšila 53. minuta, kdy se po pěkné kombinaci trefil kapitán Michal Just. Jenže za sedm minut napřáhl Giňa a jeho parádní rána zaplula za bezmocného Pekaře.

 

Jílové znervóznělo, ale Duchcov se do vyložené šance nedostal. Tři body tak nakonec přeci jen zůstali v jílovské kabině.

 

V dalším kole zajíždí Jílové do Křešic, Duchcov hostí Junior Děčín. Navíc ve středu 28. září od 16.30 má na programu domácí dohrávku, kdy přivítá v derby utkání nováčka z Oldřichova!

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Jílové
Radek Rangl, hrající asistent FK Jílové: "Z dnešního zápasu bereme jen tři body. Hra byla špatná a musíme se zlepšit. Celkově snad jen obrana snese nějaké měřítko."

FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer FK Duchcov: "Je to škoda, protože i bez některých opor jsme předvedli zatím nejlepší výkon v soutěži a k bodu bylo blízko. Jílové má kvalitní tým, ale bylo vidět, že nemá zrovna nejlepší formu. Bohužel jsme toho nedokázali využít."



Sestavy


FK Jílové
Z. Pekař [-] - Z. Michalec [-] , S. Malowanyj [-] , F. Vait [-] , R. Rangl [-] - J. Kolář [-] (53. Z. Červenka [-] ) , T. Farkaš [-] (60. J. Kudrna [-] ) , A. Čermák [-] , T. Feledi [-] - V. Bílek [-] , M. Just [-]

FK Duchcov
P. Podolský [-] - L. Brejcha [-] , J. Vrkoslav [-] , P. Bednář [-] (46. D. Boho [-] ) , D. Kubánek [-] - M. Koníček [-] (46. V. Pešek [-] ) , P. Giňa [-] , P. Tokar [-] , R. Kökeny [-] (46. J. Zedník [-] ) - M. Smejkal [-] (46. P. Reichel [-] ) , D. Chochola [-] -

ŽK: 62. T. Feledi , 69. Z. Michalec .
Hráči zápasu: S. Malowanyj , R. Rangl - P. Podolský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bláha Svatopluk - SVOBODA Evžen, SPIŠÁK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.