Bystřice nastřílela Kunžaku šest branek


Branky


51. Š. Rigo , 65. P. Ferdan (p.) - 1. T. Láf , 17. J. Strejček , 28. J. Kalvas , 30. T. Láf , 31. J. Drábik , 45. P. Nižník
0

Rezerva Nové Bystřice, která vede okresní přebor bez jediné prohry, chtěla prodloužit svou neporazitelnost i na hřišti v Kunžaku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest branek do sítě domácích

Vstup do zápasu se domácím opravdu nepovedl, ještě neuběhla ani první minuta zápasu a branku vstřelil hostující útočník Tomáš Láf. Další nebezpečí domácí odvrátili, ale vlastním špatným výkonem se dostávali pořád pod větší a větší tlak. V 17. minutě přišla další rána pro Kunžak, když se trefil Jiří Strejček - 0:2. Poté přišel mírný tlak Kunžaku, ale žádná větší šance nepřišla, takže přišel další trest. Třetí branku utkání přidal Jakub Kalvas. O dvě minuty pozdějí přidal svou druho branku Tomáš Láf a zdálo se, že naděje na bodový zisk pro domácí mizí v nenávratnu. Pátou branku střelil Jan Drábik a na hrozivých 0:6 přidal těsně před poločasem Petr Nižník. Domácí diváci určitě nemohli být zpokojeni s výkonem svých svěřenců.

Druhý poločas už se jen dohrával

Do druhého poločasu domácí nastoupili s několika změnami v sestavě a s chutí ukázat sami sobě a divákům, že nejsou takoví "nekopové". Díky rozhodnutému stavu se soupeř uklidnil a neměl potřebu, tak aktivně hrát a i díky tomu se kunžackým povedlo vstřelit dva góly a udržet čisté konto ve druhém poločase. Domácí branky vstřelil v 51. minutě Štefan Rigo a v 65. minutě se trefil z penalty Pavel Ferdan. Bohužel to ale stačilo jen na zmírnění vysoké porážky a domácí tým má určitě do příště o čem přemýšlet. Hosté si v odvezli všechny body a i nadále vedou tabulku okresního přeboru o bod před Strmilovem.



Ohlasy k zápasu


TJ Kunžak
Pavel Ferdan: Do zápasu jsme nastupovali s chutí potvrdit naší výhru z minulého kola, ale už v první minutě jsme mohli prohrávat. První nebezpečí jsme odvrátili, ale vlastním špatným výkonem jsme se dostávali pořád pod větší tlak. Přibližně po 20. minutách, kdy jsme prohrávali již 0:2, jsme se dostali do první šance, bohužel jsme neproměnili a přišlo pětiminutovka, kdy jsme inkasovali 3 góly a to jsme už věděli, že je po zápase. Musím říct, že soupeř hrál první půli opravdu dobře a my mu pomáhali chybami, který dělal snad každý v poli, od brankáře až po útočníky, z naší strany opravdu katastrofální poločas, proto jsme do druhé půli chtěli nastoupit jako do nového zápasu, kde si chceme zahrát fotbal. Přestali jsme tolik chybovat, střídající hráči hru oživili. A i díky menší aktivitě soupeře jsme hráli vyrovnaný druhý poločas, ovšem omluva za první poločas to opravdu nebyla. Tímto bych se chtěl omluvit všem fanouškům za předvedenou hru!

Číměř
František Adamec: Z utkání jsem měl trochu obavy, ale v 1. poločase existovalo na hřišti pouze jedno mužstvo, protože nám to domácí hodně ulehčili. Do 2. poločasu domácí vyměnili brankáře a zlepšili pohyb, kdežto my jsme pod dojmem výsledku hráli trošku lehkovážně, a tak už jsme žádnou branku nedali, i když tam šance byly, ale přesto si dovolím říci, že jsme měli celý zápas jasně pod kontrolou a vyhráli jsme zaslouženě.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - MELZOCH David, KORANDA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.