FOTO: Radešínka po rychlém gólu doma uhrála s Rapoticemi pouze bod


Branky


0

I v druhém jarním zápase remízovala Radešínská Svratka 1:1. Tentokráte si domácí hráči rozdělili body s Rapoticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlý gól Jinka zareagoval do půle Matoušek

Domácí zažili úvod z říše snů. Hned po rozehrání vypíchl Mužátko rozehrávku hostů k Plhalovi, jenž poslal do samostatného úniku Jinka, který se nemýlil - 1:0. Hosté byli jako opaření a jejich velkým vápnem létal jeden centr za druhým. Po čtvrthodině hry domácí chybovali na levé straně a po následném přenesení hry se Petr Matoušek ocitl sám před Petrem, kterého s přehledem překonal - 1:1. V dalším průběhu první půle se dostal z hranice velkého vápna dvakrát do zakončení Chrást, ale branku netrefil. Mužátkovi střelu na zadní tyč lapil skvělý Tomáš Laš a Drdlovu ránu z voleje zblokovala hostující defenziva. Hosté zahrozili po standartní situaci, ale Petr Matoušek na zadní tyči netrefil odkrytou branku. Když se v poslední minutě neprosadil ani Jinek, tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

Druhá půle rozhodnutí nepřinesla

Rapotičtí se ve druhé polovině zaměřili na bránění výsledku a spoléhali pouze na dlouhé nákopy na dvojici Petr Matoušek - Sobotka, s čímž si domácí obrana dokázala poradit. Domácí drželi míč na svých kopačkách, kombinovali, ale nedařilo se jim dostat do šancí. Centry spolehlivě posbíral hostující gólman Tomáš Laš. Domácí se dostali pouze ke střelám z hranice vápna, ale Mužátko ani Drdla hostující svatyni netrefili a body se tak dělili.

 



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž - trenér: V první půli jsme byli mnohem lepší než soupeř, ale bohužel se nám nedařilo v koncovce. Hostům jsme vyrovnání nabídli naší chybou. Ve druhém poločase se hosté zaměřili na to, aby získali bod a to se jim nakonec povedlo. Celkově jsem s výkonem spokojený, ale mrzí mě neproměněné šance, na čemž budeme muset zapracovat.




Počet diváků: 150. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - POJEZNÝ Karel, MACH ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.