2:3
(1:1)
45. J. Rambousek
71. J. Packa (p.)
76. J. Pacal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 10:15

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř doma nečekaně prohrála


Branky


45. K. Svoboda , 82. P. Obrdlík - 45. J. Rambousek , 71. J. Packa (p.) , 76. J. Pacal
0

Fotbalisté Litohoře zatím nepokračují za svým snem postupu do vyšší soutěže, když doma nečekaně podlehli rezervě Přibyslavic 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelci si nechali góly na závěr poločasu

Domácí zahrozili v 5. minutě, kdy měl Šibor šanci proměnit, ale hostující brankář jeho střelu zlikvidoval. V 11. minutě to byli opět domácí, kdy Grün obešel brankáře hostů, ale trefil pouze tyč. Hosté zahrozili ve 26. minutě, kdy vyslali střelu z 30 metrů, ale také pouze do tyče. Když se zdálo, že poločas skončí 0:0, udeřili domácí Karlem Svobodou z rohového kopu v 45. min. 1:0. Ovšem než se domácí rozkoukali, tak hosté srovnali na 1:1 Jakubem Rambouskem.

Hosté dvakrát udeřili a domácí již nenašli odpověď

Druhá půle vyzněla lépe pro hosty, kteří šli do dvoubrankového vedení. Nejprve se v 71. minutě trefil Jan Packa a hned pět minut nato šokoval domácí fanoušky střídající Josef Pacal 1:3. Domácí V 82. minutě pouze snížili střídajícím Obrdlíkem, hosté tak sebrali domácím všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šafrata Marek, asistent: Zcela zasloužená výhra hostů a gratuluji jim k tomu.. Soupeře jsme trochu podcenili. Hosté byli bojovnější. V tom mne naši kluci zklamali. Nicméně bojujeme dál.

TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Vzhledem k minulým výsledkům a postavení soupeře v tabulce jsem měl z utkání veliký respekt. Kluci ale prokázali, že když chtějí, umí k zápasu přistoupit zodpovědně a porazit kohokoliv. Drobné obavy jsem měl ze zranění Davida Vrbky, který zápas nedochytal. Naštěstí to podle posledních informací vypadá, že kosti vydržely.



Sestavy


TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - M. Ferdan [-] , R. Szabó [-] , J. Trávníček [-] (78. L. Klejdus [-] ) , L. Dolanský [-] - D. Šibor [-] , P. Szabó [-] , K. Svoboda [-] , K. Svoboda [-] - J. Grün [-] , D. Bouda [-] (72. P. Obrdlík [-] )

TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] (39. L. Sekerka [-] ) - M. Čejka [-] , M. Picmaus [-] , M. Molák [-] , J. Pojer [-] - P. Mícek [-] (89. J. Škarvada [-] ) , T. Kuthan [-] , D. Svoboda [-] (90. M. Vafek [-] ) , J. Rambousek [-] - J. Packa [-] (82. D. Ježek [-] ) , J. Karafiát [-] (61. J. Pacal [-] ) -

ŽK: 6. R. Szabó - 83. M. Picmaus .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - VÍDENSKÝ Bohumil, VALA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.